LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 3 jan 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 3 jan 2022

  • De beste wensen voor 2022. Dat dit jaar u alles mag brengen wat u wenst… en een beetje meer.
  • Ik kreeg nog nét voor het einde van het jaar nog een sponsoring van een lezer binnen. Dank u wel daarvoor! Om daar even helderheid over te geven… De gratis nieuwsbrief, video’s en hosting van websites etc. kosten me maandelijks in totaal zo’n 3.000 euro. Nu is dat voor u als lezer en kijker gratis en ik vraag er niets voor. Stel je mijn inspanningen op prijs, dan is een sponsoring heel welkom. Wat doe ik daar mee? Ik maak dat bedrag één op één over naar Neo Finance alwaar ik mijn pensioen zelf aan het opbouwen ben. Mijn doel is dat ik daar over ruim acht jaar een bedrag van 250.000 euro actief op heb staan. Ik ben nu op 42.000 euro gekomen.
  • De handel in aandelen Evergrande is in Hong Kong stilgelegd. Een reden daarvoor is niet gegeven.
  • Duitse huishoudens hebben meer geld dan ooit tevoren. De Duitsers zijn vooral spaarders gebleken. Hun gezamenlijke vermogen is 7.700 miljard euro. Ze potten op omdat ze minder op vakantie gaan en omdat ze bang zijn voor baanverlies.
  • President Biden heeft Oekraïne aangegeven dat er bij een Russische inval steun van de VS verwacht kan worden. Het overleg tussen Biden en Putin heeft blijkbaar weinig resultaat opgeleverd.
  • Tesla wist in het vierde kwartaal 308.600 auto’s af te leveren, een nieuw record door de onderneming.
  • Volgens Jim Rogers wordt 2022 een heel slecht beursjaar. Hij is van mening dat er een crash aan zit te komen. Hij gaat voor zilver, grondstoffen en landbouw.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *