LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 3 april 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 3 april 2019

bitcoin

CV ketel producent Remeha gaat een CV ketel op waterstof produceren en in Rotterdam een proef mee draaien. Zeker voor oudere huizen is dat potentieel een beter alternatief dan een warmtepomp. Ook Nefit is al bezig, maar die is in Nederland minder ver dan Remeha al is. Nefit doet echter al wel in Engeland een proef met waterstof.

Mogelijke presidentskandidaat Joe Biden is in de problemen nu twee vrouwen hem hebben beschuldigd van ongewenste intimiteiten. Wat heeft hij gedaan? Hou u vast… Hij heeft één van de vrouwen een kus op haar achterhoofd gegeven. Na vijf jaar is ze er nu mee naar buiten gekomen. Schieten we nu niet een beetje door?

In mijn eigen woonplaats is het 20 meter hoge beeld van Michael Jackson weggehaald omdat het volgens McDonalds aanstoot zou geven. Sorry, hoor, maar we hebben jaren geleden dat beeld al met stalen kabels vastgezet, die kon echt geen kindjes meer lastigvallen. Schieten we nu niet een beetje door?

De crypto’s zijn weer opwaarts in beweging. Bitcoin won aanvankelijk 21%. Ethereum schoot in Azië 20% omhoog. De afgelopen 24 uur is ter waarde van 86 miljard dollar aan crypto’s verhandeld. Volgens Reuters zou het zijn begonnen nadat een grote particuliere beleggers ter waarde van 100 miljoen dollar bitcoin had gekocht. Blijkbaar is ieder gerucht genoeg… Ik durf het bijna niet te zeggen, maar schieten we hier niet een beetje door?

De banken in de VS zijn terughoudend met het verstrekken van hypotheken aan mensen met een laag inkomen. Bank of America heeft ondanks dat afgelopen jaar 5 miljard winst op die hypotheken gemaakt. Blijkbaar vragen ze nog altijd een forse premie op dat soort hypotheken.

In Saudi Arabië hebben de vier kinderen van de vermoorde Khashoggi ieder een forse villa cadeau gekregen. De duurste villa is vier miljoen dollar waard. Uiteraard is dit gedaan om hun zwijgen te kopen. Goldman Sachs is in Saudi Arabië om weer gewoon zaken te doen. De moord, de oorlog in Jemen, de onderdrukking van vrouwen het is geen probleem. Dat de CEO van Goldman Sachs joods is, is ineens ook geen probleem meer voor de Saudi’s.

De site beursbox.nl is momenteel traag. Er is een fout opgetreden in de dataload tabel en dat geeft vertraging.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *