LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld

panama papers

Volgens het Nibud is 43% van de huiseigenaren niet van plan om binnen 5 jaar het huis verder te verduurzamen. Ik ben daar niet van onder de indruk. Ik heb die plannen ook niet, maar dat zegt niets over wat ik uiteindelijk ga doen. Als er interessante mogelijkheden komen, dan kan het maar zo zijn dat ik ineens wel weer een plan heb.

Philips schrapt 230 banen in Nederland en verplaatst ze naar Polen.

De Panama Papers hebben in Duitsland geleid tot verschillende invallen bij banken en accountantskantoren. Het gaat vooral om acht vermogende Duitsers die nu in beeld zijn.

Het gaat niet goed met het zonnedaken plan van Tesla. Deze daken worden namelijk amper verkocht. Ze zijn mooi, maar de opbrengst is bedroevend en de kosten astronomisch.

De signalen uit China zijn nu dat het land een straffere positie gaat innemen in de handelsoorlog met de VS.

In de VS heeft Trump een decreet getekend die het bedrijven verbiedt om Huawei producten te gebruiken. Ook de Nederlandse AIVD is van mening dat Huawei achterdeurtjes voor de Chinese geheime dienst heeft ingebouwd. Bewijzen daarvoor zijn nog altijd niet openbaar gemaakt.

Er zijn signalen dat de Amerikaanse economie nu toch een klap krijgt naar aanleiding van de opleving van de handelsoorlog met China. In feite is die verzwakking al begonnen voor de opleving van het conflict.

Berkshire Hathaway heeft een 9 miljard dollar aan aandelen Amazon gekocht.

Tomtom gaat deze maand 750 miljoen euro aan de aandeelhouders uitbetalen. Iedere 16 aandelen Tomtom gaan worden omgeruild voor 9 nieuwe aandelen. Dit naar aanleiding van de verkoop van Telematics.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *