LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 okt 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 okt 2020

  • Deze week stond in het Haarlems Dagblad een heel positief artikel over Detroit. Het komt verrassend genoeg neer op wat ik al twee jaar zeg. Moet ik me nu zorgen maken dat ik slechts twee jaar voor loop op mainstream?
  • Gisteren heb ik een technische analyse video gemaakt over het aandeel Apple. Je kan deze hier zien.
  • Heel langzaam kruipt mijn rendement voor herinvestering bij Neo Finance omhoog. Gisteren zat ik nét boven de 12%. Nu herbeleg ik de verkregen rente en aflossing vaak dezelfde dag weer, dus mijn uiteindelijke rendement is hoger dan die 12%.
  • Morgen zet ik de handtekening onder het contract voor nog weer een aankoop van een huis in Detroit. Mijn 29e huis, als ik de twee mee tel die per 1 november deel van de portefeuille gaan uitmaken. Het huis dat morgen in mijn bezit komt is nog wel te renoveren, maar daar is de prijs dan ook naar. Het kost slechts 20.000 dollar. Ik verwacht het voor slechts 5000 dollar op te kunnen knappen en dan voor $900 per maand te kunnen verhuren. Netto blijft daar dan normaal gesproken de helft van over.
  • Ik had gisteren weer een geldlener bij Neo Finance die op 58 jarige leeftijd overleden is. Er is een flat als onderpand … en er is een achterblijvende echtgenote die echter de rechten op de erfenis afgewezen heeft. De vraag is nu hoe of dit nu verder af gaat lopen. Ik zit voor 25 euro in de lening die in totaal 2.500 euro groot is.
  • Toyota moet zes miljoen auto’s terug gaan roepen. In Nederland gaat het om een paar honderd exemplaren.
  • Rob Jetten van D66 kreeg deze week thuis bezoek van 5 boeren die hem een actie voedsel pakket kwamen brengen. Hij is van mening dat zijn adres geheim zou moeten zijn. Ik vind van niet. Het is goed dat je als politicus weet dat je huisadres ook bij de bevolking bekend is. Politici eisen dat immers ook van ondernemers. Zelf hopen ze echter privé buiten schot te blijven. Zo werkt dat niet. Ik vind ook dat de adressen van burgemeesters, wethouders en gemeenteraadsleden openbaar zouden moeten zijn. Gewoon omdat het zo hoort.
  • Voor iedereen die ondervindt dat woningen te duur zijn, ga eens kijken naar verbouwing van kantoren, scholen of winkels! Het wordt steeds vaker toegepast en vooral daar liggen nog kansen. Kijk wel goed uit richting bestemmingsplannen. Gemeenten willen wel eens dwars liggen.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *