LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 mrt 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 mrt 2023

  • Vandaag ga ik het in het lunchwebinar hebben over het aandee4l Tesla. Ik moet haast wel. Het is het meest besproken aandeel in de wereld en ik heb er een uitgesproken mening over. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.
  • Volgens een FED directeur moeten er strengere regels voor banken komen. Hij zit er naar mijn idee naast. Ik denk dat heel de bankenwereld heroverwogen moet worden.
  • Warren Buffett heeft weer extra aandelen Occidental gekocht en nadat een analistenfirma er een koopadvies over heen gooide was de positie voor Warren Buffett een half miljard dollar meer waard.
  • Alibaba aandelen wisten gisteren 14% te winnen nadat bekend werd dat het bedrijf zich gaat opsplitsen in zes verschillende bedrijven. China doet nu wat de VS voor de Tweede Wereldoorlog deed en dat is de grote bedrijven dwingen zich op te splitsen in bedrijven die wel in de hand te houden zijn. Ik denk dat het een goed besluit van China is om dit af te dwingen.
  • Ralph Hamers vertrekt volgende week woensdag al bij UBS. Hij is door het bestuur te licht bevonden na UBS Credit Suisse overgenomen heeft. Sergio Ermotti neemt de rol van CEO over.
  • Eneco moet duizenden klanten die zonnepanelen hebben compenseren omdat het bedrijf ze te weinig vergoeding gegeven heeft voor de geleverde stroom. Het gaat om zo’n 50.000 klanten.
  • Wat is de rol van Jamie Dimon en van JPMorgan Chase in relatie met de activiteiten van Jeffrey Epstein? Jamie Dimon zal onder ede moeten getuigen in twee civiele rechtszaken die worden gevoerd. De beschuldiging is dat men wel wist van de praktijken van Epstein, maar daar bewust niet mee deed, omdat geld verdienen belangrijker was.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *