LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 maart 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 maart 2019

warren Buffett

De Brexit wil maar niet lukken. Er zijn geen Engelse politici die het voor elkaar krijgen. Moet er dan onderhand niet gevraagd worden aan de bevolking of ze nog wel weg wil? Ze hebben immers geen politici gekozen die het kunnen. Het lijkt mij niet slim om te gaan verhuizen met verhuizers die niets weten van verhuizen. Wil je dus wel een Brexit met politici die niets weten van zelfstandig regeren?

De CEO van Wells Fargo stapt per direct op. De schandalen van de laatste jaren hebben hem doen besluiten dat hij na al die tijd wel gebleven te zijn nu ineens met de grootste spoed moet vertrekken. Als ik de mail lees bij nu.nl dan is het net alsof die schandalen onder hem plaatsvonden. Dat is echter niet waar. Hij werd CEO NADAT de schandalen uitgekomen waren. Hij werd aangesteld om de zaak op te schonen. Ik kan nu niet de conclusie trekken of hij weg gaat omdat hij klaar is, of omdat de puinhoop te langzaam opgeruimd werd.

Facebook is aangeklaagd omdat haar advertenties voor onroerend goed via hun systeem naar bepaalde groepen gericht worden, terwijl ze daarmee anderen uitsluiten. Dat mag in de VS niet. Huizen moeten voor iedereen beschikbaar zijn.

Pas op met mailtjes die u krijgt waarbij u gevraagd wordt ergens op te klikken. Ik kreeg gisteren een mailje met als onderwerp Re: FW: pdf-download.pdf Ik vertrouwde het niet en stuurde de afzender de vraag wat of dit was. Het bleek een phishing (spreek uit fishing) mailtje te zijn.

Swedbank heeft haar CEO de laan uitgestuurd. De aankondiging kwam net voor de jaarvergadering. Brigitte Bonnesen was als één van de weinige vrouwen in de top een enorme uitzondering. Ze stond altijd voor eerlijk zaken doen. Helaas bleek haar eigen bank zich niet aan die richtlijn te houden. Dat Swedbank al deel uitmaakte van een witwasnetwerk was al een verrassing. Haar ontslag als falende CEO is terecht, maar komt als een verrassing.

Volgens Warren Buffett is de Amerikaanse economie aan het vertragen.

LYFT komt met een IPO. Ze gaan de aandelen op $72 per aandeel introduceren. Ik doe niet mee. Het bedrijf is daarmee gewaardeerd op 24 miljard dollar. Waanzin is het.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *