LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 juni 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 juni 2020

facebook
  • Rectificatie: In een eerdere publicatie heb ik geschreven dat de 600 dollar werkloosheidsuitkering zou stoppen per 1 juli. Dat moet zijn 31 juli. Er is dus nog een kleine maand te gaan. Onduidelijk is of de uitkering echt tot 31 juli loopt, of tot 25 juli, de laatste betaaldag in die periode.
  • In het VK kreeg een bouwondernemer een belastingmeevaller van 45 miljoen door een 12.000 pond donatie aan de conservatieve partij te doen. Hoe kan iemand anders zo’n deal krijgen werd aan een minister gevraagd. Tot verrassing va velen kwam er antwoord. Het officiële antwoord was… hou je vast… door naar fondswervende avonden van de partij te komen!
    Ze promoten corruptie alsof het de gewoonste zaak van de wereld is!
  • Belangrijke adverteerders hebben hun social media advertenties tijdelijk gestaakt om van Facebook te eisen dat ze met een helder standpunt komen over het publiceren en toestaan van haatpostings en leugens. Mark Z. zegt dat hij zich er niets van aantrekt, maar dat geloof ik niet. Als je hem in zijn portemonnee raakt, dan luistert hij. Beter zou zijn als iedereen die het niet eens is met zijn beleid( of het gebrek er aan) ook echt hun facebook account zouden inwisselen voor iets anders. Ik zit nu zelf ook op Telegram, maar dat werkt toch wel heel anders.
  • De luchtvaartmaatschappijen moeten komen met verduurzamingsplannen. In de omgeving is er weinig vertrouwen in. In het verleden kwam de luchtvaart overal mee weg. Die gaan zich echt niet aanpassen omdat ze nu toevallig nogal klem zitten. Zodra het weer goed gaat, pakken ze, net als banken, hun oude gewoontes weer op.
  • Nog even terugkomende op die vastgoedaanbieding in Haarlemmermeer die ik recent gepromoot heb. Er is voldoende geld opgehaald. Het is wederom een succesvolle financiering via het crowdfunding platform Matching Capital.
  • Bescherm je portefeuille en spaargeld, een korte video.
  • Tegenstanders van vaccinatie is nieuwe munitie verstrekt. De politiek wil de normen voor ene Corona vaccin verlagen zodat er sneller een product kan zijn.
  • Chesapeake Energy, waarover ik vroeger veel heb geschreven, heeft faillissement aangevraagd. Dit was ooit het meest toonaangevende bedrijf in de schaliegas wereld. De ondertussen al overleden oprichter begon te frauderen en het bedrijf gaat nu ten onder aan hoge schulden en extreem lage energieprijzen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *