LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 feb 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 feb 2024

  • De koers van bitcoin is omhoog geknald! Meer dan 10% in één dag!
  • Een video analyse op NVIDIA in het Engels
  • Mijnbouwbedrijf BHP gaat banen schrappen in een wereldwijde herstructurering van de onderneming.
  • Ik kwam er deze week achter dat mijn site p2pfinance een beetje van slag was geraakt. Ik heb de nodige reparaties uitgevoerd en ga mogelijk binnenkort heel die site opnieuw opzetten. Ik begon die site toen ik eind 2019 bij NEO Finance begon te investeren. De artikelen van de eerste twee jaar zijn nu vreselijk achterhaald omdat het bedrijf verder is gaan ontwikkelen.
  • Goed nieuws voor Trump. Vier van de opperrechters willen zijn zaak om de presidentiële immuniteit oppakken en daarmee is in ieder geval één rechtszaak zo vertraagd dat deze niet meer voor november kan worden afgerond. De rechters spelen het spel van Trump mee en nemen daarmee zeker het risico dat de Amerikaanse democratie ten onder gaat. Het is dus écht aan de Amerikaanse kiezers of ze voor democratie of autocratie kiezen in november.
  • De CEO van Google geeft toe dat de AI blunder met afbeeldingen onaanvaardbaar is. Om ‘eerlijk’ te zijn naar alle mensen van kleur werden foto’s gegenereerd die werkelijk nergens op sloegen. Sterker nog, die zo fout waren dat je je mag afvragen hoe achterlijk de ontwerpers van de tool in feite zijn dat ze dat soort fouten niet voor waren. AI staat nog in de kinderschoenen en de ontwikkelaars er van zijn briljante idioten. Bijna eng dat dat soort mensen zulke krachtige software aan het ontwikkelen zijn. Het is duidelijk dat ze daar niet ‘volwassen’ genoeg voor zijn.
Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *