LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 april 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 april 2020

virus
  • Gisteren had ABNAMRO ALWEER een langdurige storing in haar systemen. Dat valt nu wel op dat het heel veel voorkomt.
  • De VS kwam gisteren boven de 1 miljoen bevestigde Corona gevallen. Op dat moment waren er officieel ook al 56.800 mensen aan de ziekte overleden. Volgens de Amerikaanse president doet zijn regering het fantastisch. Nadat in januari en februari China regelmatig geprezen werd door de president is het nu zo dat China het helemaal gedaan heeft. Jammer dat er geen kritiek vanuit de VS was toen het er nog echt om deed.
  • De hulpcheques voor de bevolking van de VS zijn een puinhoop. Veel mensen hebben de eerste nog niet eens gehad, maar de tweede maand huur of hypotheek komt er nu aan. Bijna 30 miljoen mensen zijn hun baan kwijt. Amerikanen hadden voor de crisis gemiddeld geen 450 dollar vrij. Hoe gaat dat worden nu ze geen inkomen hebben en de cheques niet op tijd krijgen?
  • Vanuit Neo Finance krijg ik nu iedere maand 352 euro aan rente en aflossing uitbetaald. Ik herinvesteer dat geld. Ik zou me natuurlijk ook kunnen laten uitkeren. Als ik dat doe, dan loopt mijn account in enkele jaren weer leeg, maar ik heb wel 352 euro per maand die al die tijd blijft binnenkomen. Ik zou ook alleen de rente kunnen laten uitkeren. Dat komt nu neer op netto ongeveer 170 euro per maand. In dat geval blijft dat doorgaan, want mijn account blijft dan intact. Ik heb nu 11.600 euro ingezet. Dat account is nog groeiende, dus het percentage rente loopt ook nog op. Immers alles wat ik deze maand heb ingezet heb ik nog geen rente over gekregen.
  • Neo Finance heeft nu ter waarde van meer dan 50 miljoen euro aan leningen uitgezet. Ze zijn daarmee in Litouwen het grootste crowdfunding platform ooit. De groei zit er nog goed in een een flink deel daarvan komt uit de Benelux!
  • Gedurende deze crisis is het vermogen van Amerikaanse miljardairs gigantisch TOEGENOMEN. Vooral Jeff Bezos werd enorm veel rijker. Naar schatting is hij sinds 1 maart 25 miljard meer waard geworden. Zou dat geld niet gewoon de samenleving in moeten? Hoe kan het zijn dat in de VS en hier er voedselhulp aan de armen nodig is, terwijl miljardairs miljarden rijker worden?
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *