LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 29 apr 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 29 apr 2021

  • De winst van Apple was veel hoger dan analisten gedacht hadden. Jaar op jaar bezien was de omzet 54% hoger! Analisten hadden een winst per aandeel van $0,99 verwacht. Het werd $1,40 per aandeel. Er is wel een gevaar dat ook voor Apple geldt. Dat is het tekort aan chips. Ook Apple kan daar door geraakt worden.
  • In de VS is het onderzoek naar Russische interventie in de verkiezingen van 2016 en 2020 in een nieuwe fase gekomen. Zo is onder meer het kantoor van Gulliani onderzocht door de FBI. Onder het vorige management werd verder onderzoek steeds gefrustreerd vanuit door de president aangestelde politieke figuren. Als nu duidelijk wordt dat er inderdaad wetten overtreden zijn, dan kunnen ook die politieke figuren onderdeel van het justitie onderzoek gaan worden.
  • Het is nu eindelijk officieel door een Republikeinse politicus met de voornaam Donald gevraagd… Zitten er tracking nanobots in de vaccins, zodat iedereen die gevaccineerd is door deep state en Bill Gates gevolgd kan worden? Het antwoord… Neen, hoe bedenk je het?
  • In de VS is de introductie van een bitcoin ETF uitgesteld.
  • Ford is bang dat de productie van auto’s kan halveren in het komende kwartaal. Reden is het enorme tekort aan computer chips. De wereld is te afhankelijk geworden van slechts enkele producenten die ook nog eens heel dicht bij elkaar gevestigd zijn. Watertekort in die regio is de grootste reden van het tekort. De embargo’s van de regering Trump hielpen ook niet.
  • De CoronaMelder blijkt lek te zijn… Je wordt niet gevolgd door nanobots in je vaccin, maar door cookies op je smartphone!
  • Beurshandelaar Optiver moet een vrouwelijke werknemer een bedrag van 507.000 euro betalen vanwege de vrouwonvriendelijke cultuur binnen het bedrijf. Dit is al tientallen jaren een publiek geheim binnen beurshandelbedrijven.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *