LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 november 2018

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 november 2018

De eerstvolgende presentatie van Aloys Mattijssen over zijn daytrading software is op 14 januari in Best. U kan u hier opgeven. Wees er op tijd bij, er zijn slechts maximaal 15 plekken beschikbaar.
– We transfer was het niet eens met een artikel waarin ze zijdelings genoemd werden en zette vol in met een sommerende advocaat. Metro haalde direct het artikel offline, Nu.nl hield voet bij stuk. WeTransfer heeft ondertussen spijt uitgesproken voor de wel heel zware manier waarop werd ingegrepen op zo’n onschuldig artikel. Metro is ondertussen door de mand gevallen als armzalig en miezerig laf krantje en een ruggengraat van rijstevla.
– Op onze Beursbox facebook pagina een voorbeeld van hoe Mediamarkt schaamteloos de prijzen omhoog brengt bij acties zoals Black Friday. Iets was 14 november nog echt 549 euro koste, was op Black Friday met enorme korting ineens 629 euro. Zo bedonderen ze je. Niets korting!

black friday bedrog
– Waarom moet het VK 38 miljard afkoopsom aan de EU betalen? Heel simpel, de EU is verplichtingen aangegaan inclusief het VK. Er is nu een keuze, het VK neemt haar deel van de afgesproken verplichtingen over en dan moet alles overnieuw afgesproken worden, of ze kopen die verplichtingen af en de EU kan gewoon aan alle verplichtingen blijven voldoen. De huidige regeling met afkoop is de simpelste oplossing en dus een goed idee.
– General Motors wil vijf fabrieken sluiten. Daarop heeft Trump gedreigd met het intrekken van subsidies. Met die stap verzwakt hij GM nog verder en zo kunnen Chinese autofabrikanten nog meer marktaandeel winnen.
– Oekraïne is voor ons vrij onbegrijpelijk Rusland aan het uitdagen. Rusland is vele malen sterker dan het zwakke Oekraïne, dat veel weg heeft van Georgië van tien jaar geleden, ondanks het feit dat het land enorm groot is. Oekraïne hoopt er blijkbaar op dat het westen met militaire en economische hulp gaat komen.
– Trump heeft wederom zijn ongenoegen over het beleid van de FED uitgesproken. De huidige voorzitter van de FED is zelf door Trump aangesteld. Tot op heden heeft Trump, die vooraf aangaf de beste mensen te zullen selecteren, geen beste hand gehad. De meeste aanstellingen bleken hem zwaar teleur te stellen. Niet veel mensen zitten nog op de plek waar ze twee jaar geleden begonnen. FED voorman Powell zal morgen een speech geven. Analisten verwachten dat de FED in december de rente nog weer zal verhogen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *