LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 nov 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 nov 2023

  • Vanmiddag ga ik om 12:30 uur een uranium aandeel in het lunchwebinar bespreken. Uranium is opwaarts doorgebroken. Dat is dus goed nieuw voor de uranium aandelen en daarom bespreek ik een aandeel dat ik zelf ook in mijn portefeuille heb. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.
  • In Detroit heb ik eindelijk de 12.000 dollar subsidie van de stad gekregen. Mij was die beloofd als ik het appartementen complex zou komen en opknappen. Het was 10% van de aankoopprijs van de ruïne. De stad heeft er werkelijk alles aan gedaan om me die subsidie niet uit te keren, maar ik ben eigenwijs doorgegaan met aanvragen en dat heeft dus succes gehad. Detroit had ooit ook 150 miljoen dollar van de landelijke overheid gekregen om schade voor huiseigenaren te compenseren. Helaas is dat geld allemaal ‘verdwenen’ en huiseigenaren kregen daarvan helemaal niets. Dat heb ik wel opgegeven. Ik had indertijd ook 10 huizen met schade. (Overstroming door fout gemeente)
  • De modeontwerpers bij Gucci gaan voor het eerst in 102 jaar staken. Reden is de beoogde verhuizing van Roma naar Milaan.
  • ASR bank wil KNAB gaan verkopen. Er zijn van verschillende partijen biedingen binnengekomen.
  • In China wordt door de overheid onderzoek gedaan naar Zhongzhi. Dat is een ‘schaduwbank’. Het bedrijf heeft nu omgerekend 60 miljard euro aan betalingsachterstanden. Zhongzhi was vooral actief in de vastgoedwereld.
  • Voormalig Binance voorman Changpeng Zhao mag de VS niet verlaten. Hem hang een gevangenisstraf boven het hoofd.
  • In Gaza is het bestand met twee dagen verlengd. Kan het een definitief bestand worden? Wat willen de partijen nog bereiken dat nu al niet bereikt is?
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *