LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 nov 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 nov 2019

presentatie, aloys mattijssen

Morgen is er weer een daytrading presentatie van Aloys Mattijssen in Best. Daytrading is tegenwoordig voor iedereen bereikbaar. Met de software van Aloys is het gebruikersgemak groot en de winstkans enorm.

Vandaag is het Thanksgiving in de VS. De beurzen zijn dicht en ook morgen nemen veel Amerikanen vrij. Het is morgen hun traditionele dag om kerstinkopen te doen. Waar staat Thanksgiving voor? U leest het hier.

Het black Friday bedrog kent geen grenzen. In het lokale suffertje een advertentie voor een waxinelichthouder. Van 89 euro nu naar 10 euro… Bij de Action het hele jaar door te krijgen voor 5 euro…

Het Belgische Mediahuis heeft interesse in enkele Engelse kranten getoond. Vooralsnog is hun informele bod naar verluidt afgewezen.

Het bod van ASM op Osram lijkt weinig kans te maken. Aandeelhouders Osram krijgen tot 5 december kans om hun aandelen aan te melden voor 41 euro per aandeel. De koers van Osram is nu 39,75 euro per aandeel. ASM heeft nog 30% van de aandelen nodig om haar bod gestand te doen.

Tata gaat 1600 banen schrappen in Velsen. Dat is meer dan de helft van de banen die het bedrijf in Europa wil schrappen.

De Nederlandse marketmaker IMC (Voormalig eigenaar van IEX.nl) heeft besloten niet langer in aandelen en ETF’s in Europa actief te zijn. Er is te weinig volume en bewegelijkheid in die stukken. Er gaan 10 tot 15 banen verloren.

De spanning tussen de VS en China is toegenomen nu Trump een Hong Kong wet heeft getekend. China is er niet blij mee.

Volgens JPMorgan maken Indiase en Zuid Koreaanse aandelen kans om in 2020 positief te verrassen. De verzekeringssector in Azië is voor de bank een groeimarkt.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *