LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 jan. 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 jan. 2020

brexit

Op Facebook krijgt Jaguar Pace er van langs omdat hun elektrische auto in de winter nog geen 250 kilometer haalt op een volle batterij. Dat terwijl de auto verkocht wordt met in de folder 470 kilometer. Dat verschil is nogal aanzienlijk en maakt dat zelfs in een klein land als Nederland deze auto voor zakelijk verkeer niet zo heel geschikt is, mede omdat opladen enorm traag gaat. In de Amerikaanse EPA test haalt de auto 377 kilometer, in de Europese WLTP test 467 kilometer. Die test klopt vooral in Europa helemaal niets van en is nutteloos.

In Nederland zijn per 1 januari veel fiscale voordelen voor elektrisch rijden weggevallen. Dat zal waarschijnlijk een behoorlijke impact op de verkopen van elektrische auto’s in Nederland gaan hebben.

De Belgische oud koning heeft eindelijk toegegeven dat hij de vader van een 51 jarige dochter is… Hij moest daartoe door de rechter gedwongen worden nadat een DNA test 100% uitsluitsel gegeven had. Je zal maar zo’n vader hebben…

Het Corona virus heeft nu 4.500 mensen besmet waarvan er al 106 bezweken zijn. Het is nu ook in Duitsland opgedoken.

De Rus Aleksei Burkov is opgepakt. Hij was de webmaster voor twee websites die voor tientallen miljoenen vooral Amerikanen hebben opgelicht. Op de sites werden vooral gestolen credit card gegevens verhandeld.

Bij Amazon mag je als werknemer de pers niet zoeken. Toch hebben honderden medewerkers dat nu toch gedaan omdat het energiebeleid van het bedrijf hen totaal niet aanstaat. Het bedrijf zegt namelijk voor duurzaam te zijn, maar in de praktijk blijkt dat gewoon BS te zijn. Daar zijn de medewerkers nu mee naar buiten gekomen. Amazon heeft vorig jaar aangegeven dat het medewerkers zal ontslaan… We gaan het zien.

Om de Brexit te regelen moet alles nog in 2020 geregeld worden. Dat duurt normaal zo’n 10 jaar. De harde brexit is dus nog altijd mogelijk.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *