LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 dec 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 dec 2022

  • Vandaag mijn laatste FXFlat lunchwebinar in 2022. Het wordt vandaag overigens alweer mijn 59e lunchwebinar. Ik ga terugblikken op 2022 en kijk ook even vooruit naar 2023. Kijk hier.
  • Rusland denkt nog altijd dat het haar begrotingstekort rond de 2% kan houden. Ik ben daarover een andere mening toegedaan. Naar mijn idee is dat alleen mogelijk als je de boeken volledig bij elkaar verzint.
  • Albert Heijn gaat volledig stoppen met de service punten voor PostNL. Het is niet rendabel en het zorgt voor een enorme werkdruk voor de baliemedewerkers.
  • Het aandeel Tesla ging gisteren wederom dramatisch onderuit. Het aandeel verloor tijdens beursuren 11,4% en nabeurs kwam daar 2,2% bij. Het bedrijf is nu nog ‘slechts’ 344 miljard waard. In november 2021 was het aandeel nog op een koers van 381 dollar te vinden. Het bedrijf was toen 1,1 biljoen dollar waard. Nu staat het op 106,70. Op 26 november 2021 maakte ik een video over Tesla. Je kan die hier vinden en bekijken.
  • De Mango Markets cryptocurrency exchange is volgens de Amerikaanse toezichthouder gemanipuleerd door een bepaalde belegger. Meer daar over op deze pagina.
    De dader is in Puerto Rico opgepakt.
  • FTX klanten hebben een rechtszaak aangespannen tegen het bedrijf. Via deze weg hopen ze toch nog een deel van hun tegoeden terug te kunnen krijgen.
  • Het ziet er naar uit dat Meta en Alphabet hun duopolie in de advertentiemarkt aan het verliezen zijn aan Amazon, Apple en Microsoft. Deze drie bedrijven weten steeds meer advertentie omzet aan zich te binden.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *