LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 dec 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 dec 2020

  • De AFM heeft op 16 december 2020 een boete van € 400.000 opgelegd aan Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V. (NN Schade). In augustus 2016 heeft Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. (DL Schade) voor tussenpersonen een reis naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro georganiseerd. Zij heeft hiermee het provisieverbod overtreden en gehandeld in strijd met de regels voor een passende volmachtbeloning.
  • Eén van de Uranium aandelen die ik volg wist afgelopen donderdag meer dan 25% te stijgen… In één dag. Meerdere aandelen stegen meer dan 10%. In mijn ogen is de bull markt vertrokken en dit kan een enorme rit gaan worden. Kijk hier verder
  • In de VS heeft de president miljoenen mensen een akelige kerst bezorgt. Pas gisteren werd duidelijk dat de financiële steun doorgezet gaat worden en dat 600 dollar per persoon gaat worden overgemaakt. Het is een pervers spel geworden waarbij Mnuchin namens de president onderhandelde en rond de 500 dollar wilde uitkomen. Uiteindelijk blijkt dan de president toch de 2000 dollar te willen die de Democraten al vanaf het begin wilden. Waar was de president gedurende de onderhandelingen? Hoe goed was hij op de hoogte?
  • Jack Ma, de grote man achter Alibaba en veel andere grote Chinese bedrijven, heeft ruzie met de Chinese politieke leiding. Die pikten het niet dat hij commentaar had. Nu worden alle bedrijven van Jack Ma onderzocht en gedwongen om producten te staken of veranderen.
  • Tesla gaat deel uitmaken van de S&P 500 en wordt daarmee in de ogen van de financiële pers een serieus bedrijf. Dat houdt in dat veel fondsen het aandeel nu ook in hun portefeuille op moeten nemen en aan moeten blijven houden.
  • Bitcoin wist tijdens de kerstdagen een nieuwe top te maken. Kijk ook eens naar het rapport dat ik mede geschreven heb. Nog mooier is naar mijn idee de maandelijkse crypto nieuwsbrief!
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *