LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 28 augustus 2019

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 28 augustus 2019

warren buffett

Trump raakte tijdens de G7 een beetje naast het paadje. Hij was niet bij de G7 klimaatbijeenkomst. Toen hem gevraagd werd waarom niet, gaf hij aan dat die bijeenkomst nog moest komen… Niet dus. Later werd hem nog weer gevraagd waarom hij daar niet was. Trump gaf toen aan dat hij op dat moment een bijeenkomst had met de leiders van Duitsland en India… Niet dus, want die waren wel bij die bijeenkomst. Trump gaf vervolgens aan dat hij telefonisch gesproken had met China. China gaf al snel aan dat hij niet door China gebeld was… Trump gaf ook aan dat zijn vrouw een goede relatie met Kim Yong Un heeft. Ze heeft hem echter nooit ontmoet. Hoe gezond is het dat de president van de VS alles bij elkaar aan het verzinnen is?

Gisteren haalde de goudprijs een hoogste koers ooit in euro’s. Nog altijd hoor ik mensen die het hebben over een koers van minder dan 1000 dollar per troy ounce, terwijl er dus ondertussen wel een all time high gehaald is. Degenen die er toch voor gegaan zijn hebben op dit moment gelijk gehad.

BP heeft besloten om volledig uit Alaska te vertrekken. Het bedrijf was er zestig jaar actief.

Is het verlaten van het kernwapen verdrag nog echt nieuws en echt belangrijk? Neen, kernwapens zijn ondertussen achterhaald. In de Mooie Beursdag nieuwsbrief van komende maand staat het wapen beschreven dat kernwapens tot een fossiel heeft gemaakt.

Warren Buffett zit op een berg cash en hij is momenteel akelig stil over aandelen. Wil hij hiermee iets zeggen zonder het uit te spreken? Warren Buffett wordt gezien als een vriendelijke oude belegger, maar dat is slechts façade. Hij is een sluwe belegger die alles zal gebruiken om zijn positie te verbeteren. Hij is echter één ding niet en dat is een leugenaar. Als hij dus niet enthousiast is over aandelen, dan zal hij eerder over aandelen zwijgen, dan dat hij je op het verkeerde been zal zetten om je er ten onrechte enthousiast over te maken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *