LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 maart 2020

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 maart 2020

USA number one
  • Gisteren werd bekend dat maar liefst 3,28 miljoen Amerikanen een werkloosheidsuitkering aangevraagd hebben. Dat is een ongekend hoog aantal dat er even bij is gekomen. Overigens heeft de VS ook het hoogste aantal Corona besmettingen in de wereld. Het is toch weer gelukt, America number one! Ze winnen iedere wedstrijd en zoals hu president al voorspelde, ze worden ziek van al dat winnen!
  • Fysiek goud en zilver is nu bijna niet meer aan te komen. De vraag er naar heeft alle voorraad opgeslokt. We zien nu in de praktijk dat het weinig met de koers doet. Immers komt de prijs van goud niet tot stand via de fysieke handel, maar ze komt tot stand in de papieren handel. Papieren goud is er ongelimiteerd… zolang ze het niet massaal gaan opvragen. Ik raad een goudrekeningen bij deze aanbieder aan.
  • Is vectorVest interessant voor u als belegger? Kijk hier naar de opname van een presentatie van Tom van Noyen. Als u een proefabonnement neemt, vergeet dan niet te vermelden dat u via Beursbox komt.
  • Ik heb toch weer drie leningen in de markt kunnen zetten bij Neo Finance. Eergisteren stond ik een dagje droog, maar blijkbaar was het aanbode toen magerder, want gisteren heb ik toch weer 75 euro aan leningen uitgezet.
  • Zelfs Cirque du Soleil sluit een faillissement niet uit. Je zou denken dat een bedrijf als dat meer vet op de botten zou hebben.
  • Enkele soorten olie hebben nu al een prijs van onder de 20 dollar per vat. De vraag naar olie is gekelderd, terwijl de productie nu enorm is. De wereld raakt ondertussen vol, want er is vrijwel geen opslagcapaciteit meer beschikbaar.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *