LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 juni 2017

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 juni 2017

Bij het faillissement van de keten Charles Vögele zijn door de curatoren verdachte transacties aangetroffen. Er is nog net voor het daadwerkelijke faillissement geld overgemaakt naar Zwitserland. Het gaat om in totaal 1,4 miljoen euro. Zo’n transactie is een misdrijf als deze net voor het faillissement plaatsvindt.
– De Duitse regering wil dat 12 miljoen in Duitsland rondrijdende diesel auto’s voorzien gaan worden van nieuwe software zodat ze schoner gaan rijden. Vaak rijden ze dan ook minder pittig, hetgeen veel eigenaren niet echt kan bekoren. Het zal wel enorm in de uitstoot van die wagens schelen. De fabrikanten zouden de kosten moeten dragen.
– Gisteren is de goudprijs een procent gedaald nadat een handelaar waarschijnlijk een fout had gemaakt. Er werd ter waarde van twee miljard aan verkooporders ingelegd. Onduidelijk is waar de onverwachte verkooporder vandaan is gekomen.
– De Indiase premier Modi heeft met een stroom aan complimenten voor Trump de juiste toon geraakt. Trump is daarmee simpel te paaien. Je moet het maar kunnen om die man de hemel in te blijven prijzen. Maar je relatie met hem vaart er wel bij. Hij hoort nu eenmaal graag hoe goed hij is.
– De moslim ban mag deels en tijdelijk worden uitgevoerd in de VS. Trump heeft eindelijk zijn zin grotendeels gekregen. Er wordt nog wel een review gedaan door het hoogste rechtsorgaan.
– Ethereum, de concurrent van bitcoin, is gisteren 20% in waarde gedaald. Geen paniek, dat deed bitcoin zelf ook een week geleden. Het hoort bij de totale gekte richting die munten.
– De Braziliaanse president is aangeklaagd voor het aannemen van steekpenningen. Senatoren moeten nu bepalen of deze aanklacht doorgezet mag worden. Dat zal nog wel moeilijk worden, maar feit is wel dat Temer enorm onpopulair is en senatoren willen mogelijk niet langer de shit voor hem opvangen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *