LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 juli 2020

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 juli 2020

goud
  • Goud is vanochtend op de hoogste koers ooit gekomen. Er werd tot 1930 dollar gekomen. Zilver is vorige week procentueel meer gestegen!
  • Dit weekend ben ik boven de 240 YouTube abonnees gekomen! Al op 20% het doel in slechts één week. Iedereen die al gratis abonnee werd, hartelijk dank. Ik blijf video’s voor u maken. De komende maand ben ik echter wel regelmatiger van huis i.v.m. vakantie. Ook deze nieuwsbrief kan af en toe even niet uitgaan. Ik gebruik nu ook een groen scherm en kan daarom eigen achtergrond gebruiken. Kasteel Heeswijk was er één van. Een uitje dat ik van harte kan aanbevelen.
  • Nog weer een tegenvaller voor Boeing. Het moet de levering van het nieuwe 777X toestel minstens enkele maanden gaan uitstellen. De vraag naar het grote toestel is afgenomen en op dit moment is er geen serieuze vliegtuig handel tussen de VS en China mogelijk.
  • Biomassa is in Nederland vrijwel uit beeld geraakt als groene oplossing. Het WAS een goede oplossing voor het bestaande groenafval. Het werd door iets te slimme ondernemers misbruikt zodat we met veel moeite en veel milieuschade Amerikaanse bossen gingen kappen om hier met subsidie het hout op te stoken. Dáár was de subsidie niet voor bedoeld.
  • Bitcoin is weer even boven de 10.000 dollar gekomen. (Vermelding boven deze nieuwsbrief is in euro’s.)
  • Ryanair heeft een verlies van 185 miljoen euro opgelopen en verwacht dat vliegverkeer dit jaar 60% minder zal blijven.
  • Nog altijd is er een hittegolf in Siberië. Er woeden nog altijd enorme bosbranden die niet bestreden worden, want er wonen amper mensen in die normaal heel koude wildernis.
  • Komt er nóg weer een belastingmeevaller voor grote Amerikaanse bedrijven? De president zou het willen, maar zelf Republikeinse Senatoren denken dat het toch iets te ver zou gaan. Ze hebben de president aangegeven dat ze zo’n voorstel niet zouden steunen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *