LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 aug 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 27 aug 2021

  • De huizenprijzen stijgen niet alleen in Nederland. In heel Europa schieten de prijzen omhoog. In Nederland gaat het wel zo hard dat we tot de top behoren.
  • Wist u dat Jacuzzi een merknaam was? Net zoals Luxaflex en Walkman. De Jacuzzi Group wil nu alsnog haar merknaamrecht doen gelden. Ze zijn wat laat en mogelijk al ’te’ laat. Toch gaat Center Parcs haar bubbelbaden nu geen Jacuzzi meer noemen.
  • Een anti lockdown demonstratie in Nieuw Zeeland mislukte jammerlijk. Slechts één persoon kwam opdagen. Nieuw Zeeland kent de strengste regelgeving in de wereld omdat ze daar het beleid hebben dat ze het aantal Covid besmettingen op nul willen houden. Er is één besmetting en daarom moet iedereen in huis blijven. Letterlijk in huis (of tuin) blijven.
  • De Amerikanen willen Afghanistan toch echt de 31e verlaten hebben, ondanks de bomaanslagen van gisteren. Bomaanslagen die overigens ook de Taliban niet lekker uitkwamen. Ze zijn namelijk geleegd door tegenstanders van de Taliban.
  • Ik doe iets niet goed met mijn video’s. Een CEO in de VS denkt dit jaar 1,2 miljoen dollar te verdienen aan zijn podcasts. Hoewel ik al wel advertentie inkomsten ontvang, overtreft dat nog niet de 200 euro per maand. Ik investeerde 5000 euro in apparatuur, dus voor mij is het nog altijd een kostenpost. Kijk hier naar mijn video kanaal.
  • De FED komt bijeen in Jackson Hole en wil daar bekend gaan maken hoe ze de komende tijd de economie willen reguleren. (Want ze blijven het idee houden dat ze dat moeten doen)
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *