LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 27 april 2021

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws Zilver

Marktbeeld 27 april 2021

  • Gisteren nieuwe records voor de Amerikaanse beurzen. De eerste 100 dagen voor Biden zijn voor de beurzen de beste sinds de jaren vijftig. Beleggers waren vier jaar geleden blij met Trump, maar dat staat niet in verhouding met hoe blij ze met Biden zijn. Dat terwijl de financiële pers steen en been klaagt over belastingen die er aan zitten te komen voor de rijkste Amerikanen.
  • Tesla heeft veel beter dan verwachte cijfers over het eerste kwartaal gepubliceerd. Het bedrijf wil in 2021 meer dan 50% groeien in hoeveelheid afgeleverde auto’s.
  • Ik maakte recent een video over ReconAfrica. Vorige week had ik privé 250 extra aandelen RECO.v gekocht voor 6,72 per aandeel. Gisteren weer verkocht voor C$7,50 per aandeel. Ik weet, het zijn geen grote bedragen, dit was de twee trade in een week. Daarmee in één week wel 395 dollar winst gemaakt door wat aandeeltjes heen en weer te schuiven. Ik heb nu weer mijn 500 aandelen waarmee ik begonnen was, EN 395 Canadese dollar extra cash.
  • Een advies van Warren Buffett dat ik u niet wil onthouden… Hij geeft het advies om zo veel cash aan te houden dat je er zes maanden van kunt leven. Dat komt redelijk overeen met mijn advies. Ik zeg zelf altijd 5.000 tot 10.000 euro. Meer heeft u in mijn ogen niet aan cash nodig. Zeker niet als je dat met een maandelijks inkomen kan aanvullen. De rest van het spaargeld kan in goud en zilver aangehouden worden, liefst veilig in een kluis elders. Bijvoorbeeld bij Goud999 (kortingcode Beursbox)
  • Ten opzicht van gisteren is bitcoin in één dag weer 1000 euro meer waard geworden. Een mooi moment om het vier crypto rapport te kopen! Je krijgt er een starterscursus bij!
  • Kiadis wordt overgenomen door het Franse Sanofi en zal daarna van de beurs gehaald worden. Kiadis is zes jaar beursgenoteerd geweest. Het begon op een koers van 12 euro en nu staat het aandeel rond de 5.50. Dat is nog een geluk, want eind 2020 was de koers 1,60.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *