LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 26 okt 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 26 okt 2020

commercieel vastgoed
  • Dat de elite van mening is dat de Corona maatregelen niet voor hen gelden, bleek ook in Tsjechië. Daar zijn restaurants dicht, maar de minister van Gezondheid wist er toch te gaan eten en droeg niet het verplichte mondkapje. Hij werd gezien en gefotografeerd en dus is het echt gebeurd. Hij kon daarop zijn biezen pakken. De regels overtreden is tot daar aan toe, maar gesnapt worden is de doodzonde.
  • De “no Deal” Brexit is nog altijd geen feit. De Britten komen toch weer praten. Wanneer zou Johnson door hebben dat zijn strategie niet werkt?
  • Nederland houdt de AAA status bij Fitch. Dat ondanks de stijgende schuldenlast.
  • Tesla moet in China 48.400 auto’s terugroepen. Er zijn mogelijk constructiefouten gemaakt in de ophanging van de wielen.
  • De grote man van Samsung Lee Kun-hee is op 78 jarige leeftijd overleden. In naam was hij nog de CEO, maar zijn zoon neemt al jaren de belangrijkste taken van hem over. Lee Kun-hee was het die na 1987 van Samsung de reus heeft gemaakt die het nu is.
  • Commercieel vastgoed is mede door de Corona crisis in zwaar weer gekomen. De vraag is of onroerend goed afwaarderingen ook de banken niet in de problemen zullen brengen. Het gaat vaak om grote projecten waar veel geld in zit.
  • In Maleisië heeft de koning een poging om de onder vuur liggende minister president absolute macht te geven verijdeld. De minister president ligt in eigen gelederen niet lekker en er is een stevige oppositie. Met een staat van beleg had hij de absolute macht naar zich toe willen trekken, maar de Maleisische koning ging daar niet in mee. Grote kans dat de minister president nu binnen enkele weken moet vertrekken.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *