LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 26 mei 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 26 mei 2020

zilver
  • Trump was er als de kippen bij om reizigers vanuit China en Europa te verbieden nog naar de VS te komen. Nu Brazilië echt uit de hand begint te lopen, weigert hij ook reizigers uit dat land… maar… Rusland is na de VS het land met de meeste besmette personen, maar vanuit Rusland is er nog altijd geen enkele beperking om de VS te bereiken. Trump en Rusland…
  • Jumbo schrapt honderden banen op het hoofdkantoor. Dat terwijl het juist heel goed met de onderneming gaat.
  • In Europa zitten banken nu omhoog met 1 biljoen aan slechte leningen. De banken willen daarom een flink deel van het Europese steungeld ontvangen. Ik vroeg me al af, wanneer gaan ze graaien en ja hoor, daar zijn ze!
  • De Nederlandse gemeenten zullen de komende jaren fors moeten gaan besparen omdat ze door de Corona maatregelen fors in de financiële problemen zijn gekomen. Dat gaat straks dus ten koste van welzijn, cultuur en sport.
  • Het stadsbestuur van een Chinese stad heeft voorgesteld om de gezondheid van haar inwoners permanent te tracken en de inwoners cijfers te geven. Op basis van je score kan je dan services krijgen of geweigerd worden. Een digitale ketting als het ware. Hangzhou ziet die permanente tracking dus wel zitten.
  • De beurzen in de wereld blijven stijgen in de hoop op een snel corona vaccin. De kans daarop schat ik bijzonder laag in, want als het zo makkelijk was, waarom is er dan nog altijd geen medicijn tegen Ebola en Sars? Die ziektes komen uit dezelfde familie. Vergeet niet, wetenschappers zijn altijd positief over hun uitvindingen. Hoe meer geld ze nodig hebben, des te enthousiaster zijn ze.
  • Ik heb bijna al mijn zilver verkocht. Niet omdat ik geen geloof meer in zilver heb, maar omdat een vriend voor twee maanden geld nodig heeft en ik hem met dat geld die periode door kan helpen. Nu maar hopen dat zilver nog even twee maanden wil wachten
  • BP gaat nog weer een keer snijden in het personeelsbestand. Er gaan per 1 juli 130 hoge managementfuncties verdwijnen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *