LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 26 maart 2020

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 26 maart 2020

detroit, vastgoed
  • De rente voor de woningen en het appartementencomplex in Detroit is weer overgemaakt naar Matching Capital. Ook in Michigan ligt nu het openbare leven grotendeels stil. Ook de bouw ligt vrijwel stil. We hebben nog twee mensen aan het werk in het appartementencomplex. Er is geen verbod om niet te werken, maar men komt gewoon niet opdagen.
  • Ik heb mijn automatische investeringen in Neo Finance iets aangepast. Ik ben iets strenger geworden. Gisteren is daarop geen enkele lening verstrekt. Misschien dat ik nu ‘iets’ te streng geworden ben. Aan de andere kant, de betalingsdiscipline iets iets omlaag aan het gaan, dus dan liever toch maar iets voorzichtiger zijn.
  • In de VS is het twee biljoen dollar steunpakket ook door de Senaat geloodst. In 2009 was China boos over QE omdat de VS toen in één keer de helft van de hoeveelheid uit het niets creëerde als dat China in 20 jaar verdiend had met keihard werken. Nu flikken ze dat nóg een keer. Hoe lang blijft dat feest voortduren voor de VS? Keer op keer jezelf redden met fictief geld, het is een keer afgelopen.
  • Klanten van ABNAMRO die er een goudrekening hebben moeten nu hun goud verkopen omdat ABNAMRO met die service gaat stoppen. In feite is het al heel lang zo dat ABNAMRO geen goud heeft. Het is een papieren rekening. Er zijn nu nog slechts 2000 klanten en dat is te weinig om deze ‘service’ door te zetten. Ik raad ze aan om bij Goldmoney een rekening te openen.
  • In De VS vindt een Republikein uit Texas dat ouderen zich maar moeten opofferen voor kapitalisme. Hij is van mening dat ze dat offer maar moeten brengen om de economie gaande te houden. Schaamteloos zegt hij gewoon op nationale TV dit soort zaken. De VS is al lang niet meer het baken van fatsoen.
  • Negen Eurolanden willen dat de EU obligaties gaat uitgeven namens alle EU landen. Daar zijn dan ook alle EU landen verantwoordelijk voor. Nederland en Duitsland zien dat niet zitten vanwege de slechte draagkracht van veel van de landen.
  • Opvallend is dat heel het bedrijfsleven zich instelt op thuiswerken en video vergaderen, maar dat vooral de politiek en de overheid dat nog altijd niet ontdekt heeft. Overal kan het, behalve daar. Veel raadsvergaderingen gaan niet door, want men kan niet bijeenkomen. Online vergaderen willen of kunnen ze niet.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *