LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 26 maart 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 26 maart 2019

lira

Rusland heeft 100 militairen naar Venezuela gestuurd om Maduro te steunen. De VS steunt Juan Guadidó. De VS heeft Rusland te verstaan gegeven dat het sturen van militairen niet geaccepteerd zal worden door de VS. Wat of ze er nu nog tegen willen doen laat zich raden. De wapens gaan uit het vet…

Er is een misverstand over wat een hek en wat een muur is. Tussen Mexico en de VS staat al jaren op bepaalde delen een hek. Niemand heeft enorme bezwaren tegen dat hek. Trump wilde overduidelijk een muur langs heel de grens. Hij was er heel duidelijk over. Een muur overal of een hek op bepaalde punten. Voor Trump fans is dat één pot nat. Dat is het echter niet. Als je het verschil niet kent, dan vraag ik me af in wat voor huis je momenteel woont.

De Turkse lira is weer in waarde gedaald. De Turkse dictator Erdogan heeft daarop bankiers gewaarschuwd dat ze een zware prijs gaan betalen zodra hij na de volgende verkiezingen nog meer macht naar zich toe heeft getrokken.

Apple komt met Apple TV. Iets waar al 10 jaar lang over gespeculeerd wordt. De vraag is of Apple niet al te laat is nu Netflix al staat als marktleider.

ING blijft maar mekkeren over de bonussen. Volgens de CEO van ING had Nederland veel meer Brexit banen van Engeland kunnen kapen als we niet zo moeilijk zouden doen over de bonussen. Ik ben het niet met hem eens. De bonussen hebben de bankiers alleen maar tot criminaliteit gedreven. Meer bankcriminaliteit moeten we niet op zitten te wachten. De bezem moet ook nog een keer door ING heen. Hamers is niet de goede man op dit plek. Hij blijft een geldwolf puur gericht op zijn (misgelopen) bonus.

Uber gaat de concurrent in het Midden Oosten overnemen. Careem gaat naar Uber voor een bedrag van 3,1 miljard dollar.

Zoekt u een groeimarkt? Kijkt u dan eens naar elektronische beveiliging en het elektronisch volgen van de bevolking. Dit is een booming business in landen als China, Turkije, maar ook de EU alwaar de overheid steeds meer grip op de bevolking wil krijgen omdat de eigen bevolking niet meer vertrouwd wordt, of kort gehouden moet worden zodat ze niet in opstand kunnen komen.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *