LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 sept 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 sept 2019

vw, aangeklaagd

De Democraten hebben in de VS eindelijk de stap genomen om impeachment procedures tegen Trump te starten. Niet dat de kans groot is dat Trump daadwerkelijk afgezet gaat worden, maar de Democraten laten eindelijk zien dat ze de criminele activiteiten van Trump niet langer pikken. Het is daarna aan de Republikeinen om te laten zien waar die staan ten opzichte van een president die de wet blijft overtreden.

  • BoJo heeft in het VK onterecht het parlement naar huis gestuurd. De kans is nu groot dat BoJo op moet stappen. Ook hij dacht dat hij de wet kon bepalen.
  • Daimler heeft een boete van 870 miljoen euro opgelegd gekregen. De boeter werd opgelegd door het Duitse Openbare Ministerie. Daimler gaat niet in beroep.
  • De vorige CEO en de huidige CEO van Volkswagen zijn aangeklaagd wegens marktmanipulatie tijdens het dieselschandaal. De Duitse aanklager is van mening dat ze doelbewust informatie hebben achtergehouden om zo de koers van de aandelen niet te ver te laten dalen.
  • De afspraken van Nederland met Starbucks kunnen volgens de Europese rechter niet gezien worden als staatssteun. Ook tegen deze uitspraak is weer beroep mogelijk.
  • Zo’n 40% van de Nederlandse boeren vreest voor het voortbestaan van hun bedrijf onder de nieuwe stikstof regelgeving.
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *