LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 okt 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 okt 2019

lyft

De VS gaat tanks en personeel sturen naar… Syrië. De VS heeft namelijk nog altijd de Syrische olievelden in handen en die worden niet aan de Turken en Russen overgedragen. De ontsnapte IS(IS) leden hebben ook wel interesse in de velden, dus de Amerikanen verwachten een nieuwe strijd. Wat een briljant plan toch van Trump. Goed doorgedacht en zo…

Lyft gaat een hausse aan aanrandings- en verkrachtingszaken tegemoet zien. Al 34 vrouwen hebben het bedrijf aangeklaagd en het ziet er naar uit dat het er heel veel meer gaan worden.

VW heeft de achtste VW Golf generatie gepresenteerd. Het is nog duidelijk een Golf, maar de auto is compleet nieuw getekend.

Twitter zag gisteren haar aandeel zwaar dalen. Er werden slechte kwartaalcijfers bekend gemaakt. Voorbeurs ging het aandeel 20% omlaag. Uiteindelijk was het verlies aan het einde van de beurssessie van gisteren 20,8%. Goldman Sachs gooide er (te laat) een downgrade over heen. Dat was als het natrappen op iemand die al op de grond ligt.

De koers van goud is gisteren weer boven de 1500 dollar gekomen.

De winst van Amazon is behoorlijk lager, maar de koers won gisteren 1% aan waarde.

Waarom ben ik niet zo positief over het verrassend goede kwartaalbericht van Tesla? In het rapport is een belangrijke rol weggelegd voor eenmalige posten. Kijken we naar de omzet op jaarbasis, dan is de omzet 8% lager. De operationele winst was vorige jaar 37% hoger… Hoezo ‘prachtige’ cijfers van Tesla?

Bij de ECB heeft Draghi gisteren zijn laatste vergadering voorgezeten.

Rubiks kubus is geen uniek merk en mag dus ook door andere fabrikanten gemaakt worden. Een heel rare uitspraak maar wel één die nu bevestigd is door het gerecht van de Europese Unie.

KPN verrast niet met de door haar gepubliceerde kwartaalcijfers. De enige verrassing is de netto winst. Die is 314 miljoen euro. Analisten hadden 116 miljoen verwacht.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *