LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 november 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 november 2021

chips, asml
  • In dit artikel de laatste kans om Beursmagazine voor slechts 49 euro te verkrijgen! Klik hier
  • Apple heeft een flink deel van haar producten uit de Turkse schappen gehaald. Met de daling van de lira is de opbrengst in dollars simpelweg te laag geworden.
  • Tencent mag geen nieuwe apps en updates vrijgeven zonder dat het daar vooraf toestemming voor heeft gekregen van de Chinese autoriteiten. Nog weer een maatregel om deze machtige onderneming te kortwieken.
  • Een volgende Chinese vastgoedonderneming heeft bekend gemaakt dat er maatregelen zijn genomen waardoor het de rente en aflossingsbetalingen in december daadwerkelijk kan realiseren. De aandelen waren enkele weken lang geschorst en kwamen vannacht weer beschikbaar voor vrije handel. De aandelen stegen 20% op het bericht dat ze in december weer kunnen betalen.
  • Komt er weer een volledige lockdown? De cijfers zeggen van wel. Ook in Duitsland overwegen ze dat weer. Het gekke is dat in landen met minder maatregelen ook minder problemen zijn. Zweden is zo’n land. Ook India heeft relatief gezien veel minder problemen. (In India ongeveer een tiende van wat wij in België en Nederland aan problemen hebben.) Ondertussen zijn er wereldwijd al wel meer dan 5 miljoen mensen met en door Corona overleden. Neem het dus serieus en neem het vaccin als je onder een risicogroep valt! (Oud, dik of ziek)
  • Elon Musk blijft zijn Tesla aandelen verkopen. Wederom verkocht hij ter waarde van 1 miljard dollar aan aandelen.
  • ASML heeft op CNBC en andere Amerikaanse media veel aandacht gekregen. Gek genoeg ging de koers daarop omlaag… Je zou bijna denken dat het een mediacircus was omgezet zodat een grote partij kon gaan cashen.
  • Thanksgiving aanbieding van Elliott Wave International. Kijk hier
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *