LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 mei 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 mei 2022

 • In de VS weer een schietpartij op een lagere school. 19 kinderen dood. Steeds meer Amerikanen verharden hun standpunt rondom wapens. Een derde van de Amerikanen willen er vooral veel meer en twee derde wil juist veel minder wapens. Idioten heb je overal in de wereld, maar alleen in de VS zijn ze tot op de tanden bewapend en kunnen ze dus enorme slachtpartijen aanrichten. De wapenlobby heeft alle Republikeinse senatoren en een paar Democratische senatoren in haar zak. Er gaat dus niets veranderen.
 • SNAP is ook gisteren 43% gedaald. De koers is nu onder de 13 dollar gekomen. Hoogste koers in de afgelopen 12 maanden was 83,34. Ook aandelen als ROKU (-13%), SQ (-9%) en PINS (-23,6%) daalden flink.
 • Zelfs een grootmacht als Google zag haar koers gisteren met 5% dalen. Beleggers en analisten zijn bang dat de online advertentiemarkt gaat krimpen. Daarmee is een groot deel van de groei voor veel tech bedrijven in gevaar aan het komen.
 • Wells Fargo heeft het koersdoel voor SNAP terug gebracht van 48 naar 27 dollar. Dat lijkt nu ook nog veel te optimistisch. Hun advies komt als mosterd na de maaltijd.
 • Het weggooien van Roe v. Wade heeft in de VS meer consequenties dan men vooraf in Washington gedacht had. Ook de hulp bij zwanger worden komt er mee in de knel. Daar hou je immers bevruchte eitjes mee over… Dat mag dus straks niet meer.
 • Nederland heeft Rusland sinds 24 februari van een extra 2 miljard euro voorzien omdat het gas en de olie uit Rusland duurder is geworden. Geld dat Rusland nu gebruikt om haar soldaten meer soldij te geven.
 • Er is 635 miljoen euro uit het garantie deposito potje uitgekeerd aan spaarders bij de nu failliete Amsterdam Trade Bank. Onduidelijk is hoeveel klanten dus een deel van hun spaargeld verloren zagen gaan.
 • In de VS heeft de katholieke kerk Nancy Pelosi uitgesloten van communie omdat ze zich niet uitspreekt tegen abortus. Het is toch verbluffend hoe die kerk het voor elkaar krijgt steeds meer gelovigen van zich te vervreemden. Ondertussen steunt dezelfde kerk wel mensen die voor de doodstraf zijn.
 • Gaan crypto’s herstellen? Ik denk dat de kans groot is, maar ik zet wel in op crypto’s met een bedrijfsmodel er achter. Samen met twee crypto experts heb ik daarom een rapport geschreven met daarin vijf zeer kansrijke crypto’s. Je kan het rapport bestellen door 97 euro over te maken naar PRO GAIN BV NL87 ABNA 0571 0431 35 en zet er je E-mail adres bij. Ik stuur het je dan z.s.m. toe!
  Overigens zijn de vijf crypto’s te koop bij de volgende exchanges: Bitvavo. Binance, KuCoin, Huobi en Bitrue.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *