LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 juli 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 juli 2019

facebook

Facebook moet een boete van 5 miljard dollar betalen omdat ze de data van gebruikers niet goed beschermd heeft. Het is de hoogste boete die de FTC ooit heeft uitgedaan. Het bedrijf moet ook 100 miljoen aan de SEC betalen.
Facebook maakte vorig jaar 22 miljard winst. Ze kunnen de boete dus zonder problemen betalen.

Gisteren de warmste dag sinds het bijgehouden wordt in Nederland. Het werd 39,3 in Eindhoven. In mijn familie is er niemand meer in leven die het vorige record heeft meegemaakt. Zelfs mijn ouders waren nog niet geboren. Gaan we vandaag de 40 halen? Ik hoor het mijn hele leven al, als een soort zomerse tegenhanger van de elfstedentocht.

Mueller heeft gisteren weinig nieuws gebracht. 123 keer ontweek hij de vraag. Eén vraag werd wel heel duidelijk beantwoord… NA zijn presidentschap kan Trump aangeklaagd worden. Er is Trump dus heel wat aan gelegen om herkozen te worden.

AB InBev gaat teams van Ajax sponsoren. Het contract met de gealcoholseerd water aanbieder is 12 miljoen euro waard.

De Duitse industriële productie is het laagst sinds 7 jaar. We zaten indertijd midden in de crisis! Nu voelt dat totaal niet zo, maar het maakt wel duidelijk waarom de ECB zo zenuwachtig aan het worden is.

Het aantal ‘verdachte’ trensacties is enorm aan het toenemen. In Nederland was het in 2018 met 750.000 stuks al hoog en 2019 gaat naar alle waarschijnlijkheid nog weer hoger worden. In 2018 werden uiteindelijk 8.500 dossiers overgedragen aan veiligheids- en opsporingsdiensten.

Alibaba overweegt een listing op de beurs van Hong Kong.

Epstein heeft een poging gedaan zichzelf van het leven te beroven. Het kan echter ook zijn dat hij in de gevangenis aangevallen is door medegevangenen. Hij wordt nu 24/7 in de gaten gehouden. Karma voor de man die veel van zijn escapades op beeld vastlegde.

China heeft aangegeven dat het bereid is om troepen naar Hong Kong te sturen als de onrust blijft aanhouden. Zeker de roep om onafhankelijkheid wordt in Peking niet gewaardeerd.

Chinese apps bouwers hebben de verplichting om data aan de Chinese regering te verstrekken als de regering daar om vraagt. Dat moet u weten voor u Chinses apps op uw telefoon om computer gaat installeren.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *