LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 25 aug 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 25 aug 2022

  • Daytrading… Gisteren overkwam het me weer. Een prachtig signaal bij de opening, ik zet de positie in en direct daarna 3.1 punt winst. Ik heb die winst binnen een seconde gepakt. Daarna had ik minder geluk en uiteindelijk de dag met 4 punten verlies afgesloten. Had weinig tijd, ben naar Amsterdam gegaan en was vannacht om 01:45 uur pas weer thuis. Ik had gisteren een ontmoeting met mijn Amerikaanse huizenmanager. Hij had een tussenstop op Schiphol. Een mooi moment om weer even elkaar te ontmoeten. We hebben letterlijk aan de gracht gegeten. Het was een heerlijke avond daarvoor.
  • Gisteren schreef ik al over het feit dat gehoortoestellen in de VS voortaan in de winkel gekocht kunnen worden. De prijs gaat daarmee terug van 3000 dollar naar (ver) onder de 1000 dollar.
  • Rio Tinto heeft een verbeterd bod op de aandelen Turquoise Hill gedaan. Ze zijn bereid om 3,1 miljard voor het resterende deel van de mijn in Mongolië te geven. Het aandeel Turquoise Hill won 22% na het bekend worden van het bod.
  • Gisteren enorme koersstijgingen voor uranium aandelen. 15% en meer winst was de norm.
  • Een klokkenluider bij Twitter stelt dat het bedrijf haar netwerk niet echt meer onder controle heeft en dat het aantal nepaccounts groter is dan het bedrijf durft toe te geven. Deze klokkenluider raakt een gevoelig punt en is een godsgeschenk voor Elon Musk. Die zal hier van smullen!
  • In Californië mogen na 2035 geen auto’s met verbrandingsmotoren meer verkocht worden. 12% van alle auto’s in de VS worden in die staat verkocht, dus het is geen issue dat de fabrikanten kunnen negeren. Californië zet al tientallen jaren de toon in de Noord Amerikaanse markt.
  • Zo ver ik weet zal het aandeel Tesla vandaag gesplitst worden. Je krijgt 3 aandelen voor één oud aandeel. Dit is normaal gesproken een zeer goede zaak voor de beurswaarde.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *