LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 24 september 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 24 september 2018

– Ik zag recent een stukje presentatie van George van Houts. Hij blijkt ook over 9/11 ook e.e.a. gepresenteerd te hebben. Je heb het al vele jaren geleden in deze nieuwsbrief kunnen lezen, maar hij heeft het eens mooi op een rijtje gezet. Dit moet je echt zien.
– China heeft verschillende gesprekken met de VS stopgezet. De invoering van de laatste importheffingen is een stap te ver voor ze en ze vinden nu dat verdere gesprekken op dit moment zinloos zijn.
– Alex gaat als broker verdwijnen en wordt nu een naamloos onderdeel van Binckbank. De voormalige prijsvechter heeft als merk geen waarde meer nu prijsvechters als TradersOnly en DeGiro op alle fronten winnen.
– In de biedingsoorlog tussen Comcast en Fox heeft Comcast gewonnen en zal het Sky voor 39 miljard dollar overnemen.
– Bierbrouwer Anheuser-InBev heeft kans op een boete omdat het goedkope import van haar eigen bier vanuit Nederland tegenwerkt. In Nederland is hun bier goedkoper omdat er meer concurrentie is. Slimme handelaren wilden dus vanuit Nederland importeren, maar AB InBev voorkwam dat door etiketten in Nederland ineens alleen in het Nederlands op te stellen, zodat import naar België vanaf dat moment onmogelijk werd. (Bron Reuters)

(PS: Oktober feesten zijn weer begonnen!)

– In Rusland is oppositieleider Navalny opnieuw opgepakt. Het is weer een onzin aanklacht. Putin zegt wel dat hij democratisch is, maar ondertussen is hij enorm bang voor deze oppositieleider en hij maakt misbruik van de macht van de staat om deze politicus een eerlijke kans te geven.
– In Hong Kong is een politieke partij die voor totale onafhankelijkheid van Hong Kong gaat nu verboden verklaard. Ook daar is men bang voor echte oppositie.
– In het Verenigd Koninkrijk gaan ze nu overleggen of er nieuwe verkiezingen of een nieuw referendum gaat komen. Brexit is niet geworden wat men er van verwacht had. Een totaal gebrek aan visie en voorbereiding ligt er aan ten grondslag.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *