LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 24 mei 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 24 mei 2023

  • Vandaag even geen lunchwebinar omdat Arash een weekje vakantie heeft.
  • Ron DeSantis gaat vandaag, in een interview met Elon Musk, zijn kandidaatsstelling voor de nominatie voor het presidentschap namens de Republikeinse partij bekend maken. Waarom Elon Musk? Dat heeft alles te maken met de denkbeelden van Musk en het feit dat hij Twitter wil inzetten voor de campagne. Vooralsnog maakt DeSantis geen enkele kans. Trump moet het zelf voor hemzelf verpesten, anders maakt geen enkele andere Republikein ook maar een schijn van kans.
  • De Amerikaanse beurzen gisteren lager. Steeds meer beleggers (waaronder ik) halen even de chips van tafel en stappen even uit. Ik heb gisteren ook weer wat aandelen verkocht. Mijn video er over vindt je hier. https://youtu.be/8Fu0X_MChrA
  • Er is een stoel vrijgekomen vanwege een afzegging voor de vastgoed bijeenkomst op 1 juni. Ik geef dan in mijn kantoor uitleg over hoe ik mijn project in Detroit gestart ben, waar ik nu sta en waar ik heen wil de komende jaren. Toegang is gratis. Ik begin om 19:30 uur. Aanmelden via tom@lassing.nl
  • Goudmijnbedrijf McEwen heeft de relatie met Sprott Resource Lending verbroken nadat de lening van 25 miljoen was afgelost.
  • Netflix is nu ook in de VS begonnen met het aanpakken van het wachtwoorden delen. In Europa verliep dat verbazingwekkend soepel. Blijkbaar is men zo verzot op Netflix dat de bereidheid om er toch voor te betalen enorm groot is. De vraag is uiteraard of dat in hun belangrijkste markt ook zo is.
  • Volgens de CEO van Ford zullen de prijzen van elektrische auto’s voorlopig wel even onder druk blijven staan.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *