LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 24 mei 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 24 mei 2021

 • Ik ben er nog altijd niet toe gekomen om een landingspagina te maken voor het nieuwste crypto rapport. We selecteerden vijf crypto’s die het in onze ogen goed gaan doen. Je kan het rapport bestellen door 97 euro over te maken naar PRO GAIN BV NL87 ABNA 0571 0431 35 en zet er je E-mail adres bij. Ik stuur het je dan zsm toe!
  Overigens zijn de vijf crypto’s te koop bij de volgende exchanges: Bitvavo. Binance, KuCoin, Huobi en Bitrue. Als je daar een account hebt, dan is aankoop geen probleem.
 • Op Schiphol ging het gisteren weer mis en ontstonden er weer ellenlange rijen van wachtende passagiers. Hoe lang mogen de bedrijven daar blijven blunderen? Ze zeggen personeelstekort, maar is het niet gewoon een kwestie van beroerde arbeidsvoorwaarden?
 • Blokker gaat oude pannen innemen om deze te kunnen laten verwerken zodat het staal niet op de vuilnisbelt komt. Gebruikt staal is nu zo veel waard dat zelfs Blokker er handel in ziet. U kan uw oud ijzer en staal ook zelf wegbrengen naar de lokale oud ijzer handelaar. Ik doe dat regelmatig en kreeg nooit eerder zo veel geld voor het materiaal.
 • Goldman Sachs ziet nu eindelijk ook in dat de Chinese vastgoedmarkt een ramp is die op het punt staat te gebeuren. Ik heb zelf al jaren aangegeven dat China eerst door een enorme vastgoedcrisis heen moet komen voor het serieus kan gaan voor de economische nummer één positie in de wereld.
 • Chip fabrikanten gebruiken het tekort aan chips nu om hun prijzen flink te verhogen. Elektronica gaat dus duurder worden.
 • Spanje wil een voorloper gaan worden in de verwerking van aardgas en waterstof. Dat is de ambitie van de premier van Spanje. Mooi gezegd, hoeveel generaties gaan er over heen voor Spanje eindelijk iets van de grond gekregen heeft?
 • De eerste Oekraïners willen weer terug naar huis. Iedereen die in het westen van Oekraïne woonde zou dat in principe ook wel kunnen. Het ziet er niet naar uit dat Rusland nog ambities heeft om ook dat deel te willen veroveren.
 • Snap gaat de verwachtingen niet waarmaken en gaat ook het aannemen van nieuw personeel iets minder snel laten verlopen. Het aandeel verloor nabeurs 31% aan waarde. Nog geen jaar geleden was de koers nog boven de 80 te vinden. Nu op 15,5 dollar.
 • Kom je ook op de daytrading presentatie van Aloys Mattijssen? Aanstaande vrijdagmiddag! Kijk hier
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *