LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 24 januari 2017

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 24 januari 2017

Nog weer een belofte niet nagekomen: Trump gaat zijn belastinggegevens niet vrijgeven. Nu niet, nooit niet. Overigens gaat de Ethische commissie hem aanklagen. Dat heeft een goede drie dagen presidentsschap geduurd voor het zo ver was. Dat begint lekker. Het gaat hier om de vraag of Trump de buitenlandse gasten in zijn eigen hotels mag onderbrengen. Op deze manier verrijkt hij zich volgens de commissie.

  • Trump heeft de Aziatische landen laten weten dat het TPP verdrag van de baan is. Net als TIPP is dit verdrag in feite gekaapt door de grote ondernemingen die er alles in kwijt wilden dat ze onder normale omstandigheden nooit langs het parlement hadden gekregen. De stap is drastisch, maar het is beter dan de corpocratie die de grootste bedrijven ter wereld voorstonden. Streepje aan de positieve kant voor Trump.
  • Goldmoney heeft haar opzet laten keuren door en voor de Shariah Supervisory Board of Amanie Advisors. De opzet is goedgekeurd voor moslims. Nu ben ik geen moslim, maar dat deze opzet door hen is goedgekeurd houdt in ieder geval in dat het een degelijke opzet is. De moslim geestelijken zijn een conservatief blok en je product is echt wel superdegelijk als ze er mee akkoord gaan.
  • Hoe komt de vergelijking met de aanwezigen bij de inauguratie 2009 en 2017 uit? U kan het hier zien: http://wtop.com/inauguration/2017/01/trumps-inauguration-crowds-compare-photos/slide/1/
  • Apple heeft Qualcomm aangeklaagd vanwege het model dat Qualcomm hanteert om de rechten te vermarkten. Qualcomm heeft veel chip patenten en Apple moet daarvoor betalen. Dat zit ze niet lekker. Nu moet de rechter zich er over gaan buigen.
  • De dollar is in bijna twee maanden niet zo laag gekomen. Het heeft alles te maken met de wens van Trump dat de dollar minder waard wordt. De markt gunt hem die wens vooralsnog. Waar beleggers minder enthousiast over lijken is het protectionisme. De beurzen waren gisteren overwegend lager. Goudaandelen deden het heel erg goed.
  • Wilt -eindelijk- uw eigen website eens kunnen opzetten? Wilt u voor de vereniging waar u lid van bent een website neerzetten? Het is allemaal veel makkelijker dan u denkt. Aanstaande zaterdag geeft Jos van Spelde een cursus waarna u aan de slag kan! http://lp.onderneemhetonline.nl/cursus-zelf-websites-maken/index.html er is overigens ook een heel interessant abonnementsservice aan gekoppeld. Kijk hier: http://login.onderneemhetonline.nl/index.php?option=com_rsmembership&view=membership&cid=21&Itemid=267
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *