LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 24 december 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws Zilver

Marktbeeld 24 december 2018

  • Vorige week was de laatste volledige week van dit jaar. Veel grote institutionele beleggers hebben de boeken gesloten en houden nu op de beurs hun kruit droog. Ik verwacht daarom deze week een lage omzet op de beurs.
  • Trump zegt dat de shutdown wat hem betreft heel lang mag duren. Hij wil zijn Mexicaanse Muur die de Mexicanen zouden betalen nu toch echt door Amerikanen betaald zien worden. Ondertussen is nu al meer dan de helft van de originele kabinetsleden vertrokken. Mensen die Trump nog wat tegengas gaven. Daarmee zijn de gematigden rond Trump weg. We kunnen de komende tijd nog gekke dingen gaan zien vanuit het Witte Huis. Het wordt tijd dat de Amerikanen zich duidelijker uitspreken over wat ze nu precies willen. Willen ze de machtigste staat in de wereld blijven, of willen ze zich terugtrekken in eigen land, muur er omheen en de rest van de wereld bekijkt het maar. Ze moeten onderhand gaan kiezen.
  • De prijs van aluminium is in 16 maanden niet zo laag geweest. Ondertussen is de koers van het Russische bedrijf Rusal op een hoogste koers in acht maanden gekomen.
  • De minister van Financiën van de VS heeft dit weekend de CEO’s van de grote banken gebeld met de vraag of ze in de problemen komen door de lagere beurzen. Het antwoord was neen… nog niet.
  • President Trump heeft in privé gesprekken laten weten dat hij FED baas Powell zou willen ontslaan. Dit is echter niet iets dat een president kan doen. Hij kan het wel proberen, maar tot op heden is het gaan actie die een president kan inzetten als de FED baas geen criminele actie ondernomen heeft.
  • Net als goud lijkt zilver los van de bodem te komen. Hét moment voor een belegging in nu populaire aandelen. Ik heb er gisteren een rapport over uitgebracht. Een rapport dat de Mooie Beursdag abonnees overigens gratis verkregen.

50 jaar succes in zilver trade
Op de beurs zijn er weinig zekerheden, maar als een trade 50 jaar na mekaar werkt, is het dan een overweging waard?
Lees verder

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *