LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 oktober 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 oktober 2018

– Randstad heeft een prima derde kwartaal gehad. Zowel omzet als winst stegen. De omzet was maar liefst 6 miljard euro. Netto winst kwam uit op 190 miljoen.
– De belastingdienst heeft vooral in Turkije veel niet aangegeven bezit gevonden. Vanuit Turkije is daar boosheid over, omdat men daar de zoektocht naar verzwegen bezit bijzonder oneerlijk vindt. De uitkeringen van enkele honderden mensen zijn ingetrokken, maar het terug eisen van te veel betaalde uitkeringen is vrijwel onmogelijk gebleken.


– Richard Branson is opgestapt als bestuursvoorzitter van Hyperloop One. Vanuit het bedrijf benadrukken ze dat het vooral niets te maken heeft met de moord op de journalist. Dan weten we in feite genoeg.
– De Saoedische regering kan een ‘per ongeluk’ doodgaan van de journalist niet langer volhouden nu op camera de dubbelganger staat die gek genoeg de verkeerde schoenen droeg. Blijkbaar pasten de schoenen van Khashoggi de dubbelganger niet. Het is overigens akelig duidelijk dat Turkije deze uitgelezen kans om de Saoedische regering in een kwaad daglicht te stellen tot het bot uitknijpt.
– De mars van 3000 arme Honduresen heeft een impact op de Amerikaanse midterms. Trump probeert zijn achterban er bang voor te maken door te stellen dat er Midden-Oosten terroristen tussen zitten. Een claim die niet bewezen is, maar het goed doet bij de zo bange Amerikaanse blanken. Dit kan nog een belangrijk punt voor de midterm verkiezingen gaan worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *