LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 november 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 november 2018

Zijn de smerige politieke spelletjes van nu iets nieuws? Als u een half uur lang met gekrulde tenen wilt kijken naar een senaatshearing waarbij George Galloway wordt beschuldigd van de vreselijkste dingen door een ultra rechtse republikein, dan moet u hier eens kijken. Het is lachwekkend hoe hij bewezen vervalste documenten schaamteloos weer opvoert en iemand probeert kapot te maken, simpelweg omdat die persoon de neocons te drogen heeft gehangen.
– Ik weet niet hoe het met u is, maar ik heb mijn buik wel vol van black friday. Weer zo’n Amerikaanse bull shit gebeuren dat hier gehypd wordt. Van mij hoeft het niet.

black friday
– Vandaag zijn veel Amerikanen vrij. De beurzen zijn beperkt open en er wordt een laag volume verwacht. Gisteren was het Thanksgiving en de meeste Amerikanen maken er dan een lang weekend van. Wat ga je dan doen… Shoppen voor de kerst.
– Is de crisis rondom de Nissan topman serieus, of is hij slechts een pion in het spel van de Japanners om het nu wel goed draaiende Nissan weer volledig naar zich toe te trekken. Nu de topman weg is, lijkt de agenda van de Japanners duidelijker te worden. Het gaat ze om een gelijkwaardiger rol binnen de alliantie.
– Volgens Dolce&Gabbana zijn twee van hun Twitter accounts gehackd en zijn via die accounts beledigende teksten over Chinezen verstuurd. In China zijn verschillende (web)shops not amused en hebben alle producten van Dolce&Gabbana uit de schappen gehaald.
– Spanje is niet blij met hoe het VK wil omgaan met de grens bij Gibraltar. Het dreigt daarom de Brexit deal te torpederen.
Let op! U kan nog altijd tegen verzendkosten een prachtig gratis (in het Nederlands vertaald) boek over PT Barnum verkrijgen!

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *