LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 nov 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 nov 2023

 • Vandaag zijn de Amerikaanse beurzen gesloten. Ze vieren er Thanksgiving. Dat is de enige kapitalistische feestdag ter wereld. Zie hier.
  De viering van Thanksgiving houdt ook in dat de meerderheid van de Amerikanen morgen ook een vrije dag neemt. Ze hebben al niet veel vrije dagen en de kans op vier dagen achter elkaar vrij nemen ten koste van één vakantiedag laten ze zich niet graag ontnemen. In de VS is 15 betaalde vakantiedagen per jaar de norm.
 • Gisteren heb ik het bedrag van 80.000 euro op mijn NEO Finance account behaald. Ik moet nog 45.000 euro erbij krijgen om de Platinum VIP status te behalen. Ik hoop dat enorme bedrag binnen twee jaar bijeen te hebben. Hoe dan ook ben ik nu weer op schema om over een zeven jaar 250.000 euro op het account te hebben.
 • Truth Social gaat 20 bedrijven aanklagen omdat die gemeld hebben dat het bedrijf 73 miljoen verloren heeft. Volgens het bedrijf is dat bedrag een complete leugen. Dat is vreemd want het bedrag komt voort uit een document dat het moederbedrijf heeft moeten publiceren. Wederom weer rechtszaken ie er alleen maar komen omdat Trump weer slachtoffer wil spelen. Hij gaat weer verliezen, maar in de VS wordt je slechts zelden veroordeeld tot het betalen van de kosten van de ander als je een zaak verliest. Het kost dus iedereen geld, levert veel publiciteit op, en dat is waar Trump dus voor gaat.
 • De verkiezingen in Nederland zijn een enorme overwinning geworden voor Geert Wilders. Hij is nu aan zet om een regering te vormen. In mijn ogen kozen deze kiezers voor een clown en dan moet je niet opkijken als je de komende tijd een circusvoorstelling krijgt. Het probleem is dat er dit jaar eigenlijk weinig serieus te kiezen was. Het was dus voor veel mensen een armoede stem. Niet omdat Geert zo slecht is, maar omdat de rest dat is. De rest Europa kijkt met verbazing naar wat er hier in Nederland gebeurt is. We staan er gekleurd op, en dat met een winnende Wilders.
 • Rabobank heeft weer een boete van 26,6 miljoen te pakken vanwege een geheime afspraak met Deutsche Bank rondom de verkoop van staatsobligaties. Wat een verrassing, een bank die de zaak bedonderd. Het enige unieke er aan is dat het zo lang duurde voor dat de autoriteiten het door hadden.
Tags

8 Reacties

 1. L. Dijk 23 november 2023

  Die linkse griezels worden gelukkig vervangen door een clown.

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 23 november 2023

   Je bedoelt Rutte die vervangen wordt door Wilders? Is Rutte in jouw ogen een linkse griezel?

 2. Eppo 23 november 2023

  Jij noemt iedereen een clown Tom , ook de geweldige President Trump en nu weer de PVV .
  Bosman is een prima 2e kamer voorzitter gebleken en ja als het aan jou ligt moeten we het gehele Midden _Oosten en Afrika en Zuid en Midden Amerika hier heen binnen halen .

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 24 november 2023

   Dus jij zegt wat ik denk? Hoe kom je aan die wijsheid? Praat jij nu maar voor jezelf, dan doe ik dat ook. Lijkt me een wat volwassener manier van doen.

 3. Erik Maertens 23 november 2023

  Sorry. Geert Wilders is geen clown. Hij weet heel goed wat er leeft bij de mensen. Onze regeringen leven op hun mondaine eilandje en weten helemaal niet wat er in de echte wereld omgaat. Hun migratiebeleid is een ramp en maakt Europa kapot. In veel steden kan je niet meer veilig op straat lopen. De mensen zijn het kotsbeu. Onkunde en geldverspilling, dit terwijl er bij onze eigen mensen ook veel armoede is. Wandel maar eens in de
  omgeving van Brussel Zuid en Sint Gillis. Dit is België niet meer, ik voel me daar absoluut niet meer thuis. Ik ben trouwens zelf slachtoffer geworden. van een zeer zware diefstal door criminele allochtonen.

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 23 november 2023

   Dus het is wij en zij? Als je ergens in een restaurant gegeten hebt en het was slecht, zijn dan alle restaurants slecht? Die haatzaaierij en het populisme zijn nergens goed voor. Haat is de oplossing niet.

 4. Eppo 24 november 2023

  Haat is ook de oplossing niet ,maar je kunt niet blijven binnen blijven halen , Opvang Eigen Geloofs Regio en Veilige landers en Crimigranten dienen terug gestuurd te worden naar Landen van herkomst en of 2e paspoort .
  En ook belangrijke zaken dienen per Referendums besloten te worden , de Burgers kunnen zelf zeer goed nadenken over Landsbelang i.p.v. eigen belang van vele Kamerleden

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 24 november 2023

   Referendum ben ik helemaal met je eens. Daarin heeft D66 iedereen extreem teleurgesteld door altijd voor te zijn, tot ze aan de macht kwamen… De neergang van D66 is mede daar aan te wijten. (en enkele dramatisch slechte leiders)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *