LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 juni 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 juni 2020

zoom
  • Paniek in de VS… Een minister leek te hebben aangegeven dat de China deal over en uit was. Daar schrok de beurs van en vervolgens moest iedereen vanuit het Witte Huis opgetrommeld worden om te ontkennen dat de deal over en uit was.
  • De Amerikaanse president heeft tot eind van dit jaar bedrijven verboden om buitenlandse werknemers in de VS te werk te stellen. Ook talentvolle medewerkers krijgen geen toestemming meer om naar de VS te komen. Amerikaanse bedrijven zijn tegen deze stap, maar in de praktijk was dit al ingegaan omdat de Amerikaanse consulaten al maanden geen werkvisas meer afgeven. De stap is genomen vanwege de verkiezingen in november. De president wil bekend staan als keihard tegen buitenlanders in de VS.
  • Zoom was het bedrijf dat het meeste voordeel had van Corona. Fastly is echter het aandeel dat het meeste profiteerde van haar toegenomen bekendheid en daar is nu het meeste rendement mee behaald.
  • De Nasdaq is gisteren weer op een recordstand gesloten. Ook Apple aandelen sloten op een recordhoogte.
  • Heb je meer dan een miljoen op je spaarrekening, dan krijg je voortaan ook bij ING een boeterente van 1%. Noem het bankbelasting?
  • Steeds duidelijker wordt dat wat men ons vertelde over Corona niet waar was. Wat doet de politiek en de wetenschap nu? Vooralsnog houden ze de foute aannames halsstarrig vast. Hun ego zit in de weg. Toegeven dat je als deskundige miskleunde… Dat doe je niet want je naam gaat er aan. Neen, dan liever volhouden van wat nu dus ondertussen wel een leugen is geworden.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *