LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 23 dec 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 23 dec 2019

west afrikaanse franc, eco

In 2017 legde de AFM dhr. Kloezen een boete op van 150.000 euro. Volgens de AFM was hij in 2015 onbevoegd beleidsbepaler. De rechter is van mening dat de AFM de overtreding niet voldoende heeft aangetoond. De AFM gaat nu in hoger beroep. Ondertussen zal het leven van dhr Kloezen wel behoorlijk overhoop liggen door deze aanpak van de AFM.

Ik sprak afgelopen vrijdag mijn collega van Weekendbelegger weer. Hij was op tv en komt binnenkort nog weer een paar keer op TV (Herhalingen)

In het kader van de fase 1 overeenkomst met de VS gaat China de tarieven op 850 Amerikaanse producten per 1 januari verlagen.

De West Afrikaanse landen gaan hun gezamenlijke munt de CFA franc vervangen door de eco. Deze eco zal net als de CFA franc gekoppeld zijn aan de euro. Achter de naam veranderd er dus niet zo heel veel.

In Nederland worden de verschillen tussen de zorgverzekeraars groter. Het is dus interessanter om een keuze te maken. Het kan per jaar honderden euro’s schelen, dus ga er even voor zitten!

Verschillende banken in Europa moeten weer met belastinggeld geholpen worden. In Duitsland gaat er 3,6 miljard naar Norddeutsche Landesbank-Girozentrale en in Italië krijgt een regionale bank in het zuiden de nodige steun. Hoe is het mogelijk dat we 10 jaar later nog altijd niets geleerd hebben?

Het gaat niet zo lekker in de economie van Thailand. De economische groei blijft er achter bij de verwachtingen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *