LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 nov 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 22 nov 2023

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een aandeel bespreken dat ik zelf ook bezit. Een rijzende ster in mijn ogen. Een aandeel dat al extreem hoog gewaardeerd wordt en dus populair is. Dat kan wel eens lang gaan aanhouden. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.
  • De goudprijs is weer boven de 2000 dollar per ounce gekomen.
  • Mijn oktober 2023 cijfers uit Detroit zijn weer binnen. Helaas voor mij een cash negatieve maand. Weliswaar winst in Detroit, maar de rente die ik hier moet betalen is hoger dan de huurwinst die ik maakte in Detroit. Ik heb nog een aantal huizen en appartementen leegstaan en de betalingsdiscipline van de huurders laat nog te wensen over. Overigens geldt dat niet alleen voor de huurders. Ook de uitkeringsinstanties zijn bijzonder laks in het tijdig uitbetalen van de huursubsidie aan ons. Er moet dus nog wat geld binnen gaan komen en op termijn kan het dus best zijn dat het nog een break even over oktober gaat worden.
  • Ik hoorde dat de Makro nu ook op omvallen staat. Ik was recent bij de Makro in Best en ik moet zeggen, het leek wel een uitgestorven bejaardentehuis. Alleen maar enkele 70 plussers die er nog als klant rondliepen. De winkel was vrijwel leeg.
  • In Gaza zijn de partijen het eens over een vierdaags gevechtspauze akkoord.
  • Sam Altman is toch weer terug bij OpenAI. De vraag is nu of het bestuur kan blijven zitten. Dat lijkt mij een vrijwel onmogelijke zaak. Wat een amateuristisch gepruts bij dat bedrijf! Of mede oprichten van OpenAI Greg Brockman nu ook terugkomt is even afwachten. Zo’n 700 medewerkers hadden aangegeven ontslag te nemen als Sam Altman niet weer teruggehaald zou worden. Waar de tijdelijke CEO nu blijft is ook nog onduidelijk.
  • De CEO van Binance heeft een schuldig verklaring afgegeven voor fraude en is opgestapt. Het bedrijf moet 4 miljard aan boete betalen.
  • Vandaag verkiezingen. Ga stemmen en denk er aan, als je op clowns stemt, krijg je een clown voorstelling de aankomende jaren! Is dat écht wat je wilt?
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *