LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 juni 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 22 juni 2022

  • Een goede beursdag voor enkele grote Elektrische autobouwers gisteren. Rivian steeg 10,8%, Tesla 9,3%, Nio 9,1% en ook Renault steeg 9,2%.
  • Ook uranium aandelen hadden gisteren een goede dag. De meeste van mijn aandelen stegen meer dan 5%. Enkele uitschieters zaten daar nog boven.
  • De hearings over 6 jan 2021 zijn niet alleen bijzonder goed opgezet, ze zijn ook schokkend. Schokkend omdat er uit blijkt dat er wel degelijk sprake was van een geplande couppoging. De succesvolle inval in het Capitool door de Proud Boys werkte misschien juist wel tegen! Dat groter dan verwachte “succes” zorgde er juist voor dat de geplande acties door ultra rechtse rechtse senatoren uiteindelijk mislukten. Het is allemaal leuk en aardig, maar als er geen sancties komen, dan is het een vrijbrief om het allemaal nog een keer te proberen.
  • Ga jij dit jaar met het vliegtuig op vakantie? Sukkel… 🙂 Mocht je de chaos op Schiphol willen vermijden met een annulering, dan kan je dit NIET gratis doen. Onzekerheid en gevoel zijn geen geldige reden om te annuleren. Prettige vakantie!
  • Geld en politiek horen niet bij elkaar. Baudet denkt daar anders over en wil geheime geldstromen kunnen hebben. Hij weigert daarom zijn neveninkomsten op te geven. De dood in de pot voor de democratie als je het mij vraagt. Immers kan je je dan geheim laten sponsoren door buitenlandse geheime diensten. Mogelijk gaat Baudet daarom binnenkort geschorst worden. Volkomen terechte actie en rijkelijk laat.
  • Inflatie wordt nu ook in het consumentenhandelen zichtbaar. We blijken grote aankopen uit te stellen en verliezen het vertrouwen in de economie.
  • Nu meerdere landen zich toch weer op steenkool richten is die sector ook weer interessant voor investeerders geworden.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *