LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 juni 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 22 juni 2020

uitje in amsterdam
  • Afgelopen vrijdag een team uitje gedaan met de collega’s van mijn.beleggen.com Een boottochtje door de grachten van Amsterdam. Fantastisch weer een een heerlijke sfeer in de stad.
  • Buiten 1,5 meter is WAANZIN. Steeds meer onderzoeken laten dat zien en Maurice maakt het zelfs politiek gezien dodelijk duidelijk…
    Het is tijd dat we als volk zeggen dat het kabinet de pot op kan. We mogen er niet over demonstreren, dan moeten we et anders (maar vreedzaam) duidelijk maken. Het moet afgelopen zijn met de waanzin.
  • De lockdown heeft de grootste daling van consumentenuitgaven ooit veroorzaakt. Dat moet MKB toch enorm zeer gaan doen. Ook de Europese toeristensector heeft het zwaar. Het toerisme in Europa verwacht 40% minder omzet.
  • Schiphol kan de 1,5 meter niet handhaven vinden ze en steekt gewoon figuurlijk haar middelvinger op tegen de regering en de samenleving. Iedereen moet zich er aan houden, behalve de luchtvaartsector.
  • Het Duitse WireCard zit zwaar in de problemen. Er is 2 miljard euro zoek. 2 miljard die mogelijk ook nooit bestaan heeft. De vraag is of het een fout, of een enorme fraude betreft. Heeft het bedrijf zich veel groter voorgedaan dan het was?
  • China gaat haar eigen GPS systeem opstarten om niet afhankelijk te zijn van Amerikaanse techniek zou het toch een conflict met de VS komen. Met in totaal 30 satellieten is China in staat om haar eigen GPS systeem te realiseren.
  • Op Amerikaanse bankrekeningen is de laatste maanden 2 biljoen dollar bijgekomen. Veel Amerikanen hebben de verkregen cheques blijkbaar overgemaakt naar de bankrekening. Als dank gaan de banken de rente op het tegoed nog verder verlagen.
  • Nederlandse woningen worden nog altijd flink duurder. Ten opzichte van een jaar geleden waren in mei de huizenprijzen 7,7% hoger.
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *