LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 februari 2021

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws Zilver

Marktbeeld 22 februari 2021

  • Elon Musk heeft met zijn opmerking dat bitcoin nu wel heel duur geworden is de zaak andersom in beroering gebracht. Is deze opmerking van hem het teken dat hij nu al zijn winsten neemt? Stort de bitcoin koers nu weer net zo hard in? Het feit dat één miljardair zo veel macht heeft richting een markt die een biljoen waard is, is zorgelijk.
  • Vrijwel tegelijk met het uiteenvallen van een vliegtuigmotor in Limburg ging het ook mis in Colorado. Die gebeurtenis kreeg wereldwijd veel meer aandacht. Boeing beveelt nu aan alle 777 modellen aan de grond te houden.
  • De huizenprijzen in Nederland blijven maar stijgen. Het gemiddelde huis kost nu 360.000. Een jaar geleden was de consensus bij de ‘experts’ dat de huizenprijzen zouden dalen. Ik had daar toen al mijn ernstige twijfels over en blijk achteraf dus gelijk te krijgen.
  • De politiek durft nog altijd niet de Corona maatregelen af te bouwen. Steeds is er een volgende golf of een volgende variatie die nog veel erger gaat worden en steeds valt dat enorm mee. Het wordt tijd dat we gaan accepteren dat er ziektes bestaan waar we dood van gaan.
  • Tot verbazing van velen staat het Engelse pond op het hoogste punt in drie jaar. Wie zou dat nu gedacht hebben? Blijkbaar zien marktpartijen meer risico in Europa dan in het VK. Dan is mijn vraag… Wat is dan dat risico in Europa en waarom lezen we daar niets over? Wat weet men voor het volk goed te verbergen, dat bankiers al wel weten? Vraag je dat maar eens af…
  • Let op bij de áchteraf betaal service van Klarna. Daar is fraude bij mogelijk. Dus maak je daar gebruik van, hou dan goed in de gaten of al je afschrijvingen correct zijn.
  • Ik heb vrijdag weer goud gekocht. De huidige lage(re) prijs zie ik als mooi koopmoment. Eerder vorige week had ik ook al (voor nog iets meer) zilver gekocht.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *