LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 augustus 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 22 augustus 2019

brexit

Merkel heeft BoJo hoop gegeven voor een deal zonder dat er duidelijkheid is over Ierland. Waanzin, want BoJo heeft geen oplossing voor de Ierse situatie. Hij heeft alleen loze woorden. Ik neem toch aan dat Merkel daar ook door heen kan kijken.

Wat of de beloftes van Trump ook waren, et begrotingstekort wordt in de VS alleen maar groter. De aankomende twee jaar geeft de VS 320 miljard meer uit dan er binnen komt. De budget commissie steltdat de inkomsten van de staat omhoog moeten en de uitgaven omlaag. Dat is niet wat Trump doet.

Koopwoningen in Nederland zijn in een jaar tijd gemiddeld 7% in waarde gestegen.

De verplichting om een bepaalde hoeveelheid vrouwen in topposities te moeten hebben heeft er niet toe geleidt dat er meer vrouwen in midden management posities zijn gekomen. Het blijft daarom moeilijk om aan gekwalificeerde vrouwen in topposities te komen.

Dinsdag gaf Trump aan dat hij de vermogenswinstbelasting wilde verlagen. Een manier om de rijken nog weer meer geld te laten houden door minder belasting af te hoeven dragen. Een dag later gaf hij aan dit vooral niet te willen doen omdat dit te elitair zou zijn…

Het aantal mensen dat naar Hong Kong vliegt is 10% lager dan voor de protesten.

Het IMF heeft via een blog posting de waarschuwing uit doen gaan dat munt devaluatie geen oplossing is voor economische problemen. Het brengt buurlanden in de problemen die vervolgens hetzelfde gaan doen, zodat je uiteindelijk zelf ook weer in de problemen komt en alleen maar waarde verloren is gegaan.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *