LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 22 aug 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 22 aug 2022

  • ING Groep neemt geen nieuwe klanten zoals verenigingen en stichtingen aan omdat de bank het personeel niet heeft om de aanvraag te verwerken. Als zelfs banken al geen personeel kunnen vinden!? Ik denk eerlijk gezegd niet dat het de reden is. Deze rekeningen leveren de bank weinig op. Ze willen ze dus gewoon niet.
  • Liefhebbers van oude auto’s opgelet! Kijk hier eens naar.
    Ongekend dat dit nog aanwezig is en dat ze het hebben weten vol te houden.
  • Serieuze inflatie… huizen zijn in Nederland in 9 jaar tijd dubbel zo duur geworden!
  • Griekenland zit niet langer vast aan verscherpt EU toezicht op haar financiën. Na tien jaar zijn de maatregelen komen te vervallen.
  • In de belangrijkste Engelse haven is een staking bezig. Dit houdt vooral in dat het containervervoer enorm gehinderd wordt. Door Brexit was het al een puinhoop. Deze staking maakt dat nog weer een slagje erger.
  • Chinese techreuzen moeten zich steeds meer schikken naar wat de Chinese overheid van ze vraagt. De enige manier om toch winstgevend te blijven, is fors snijden in de kosten.
  • 24 augustus is het een half jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnen viel EN het is dan onafhankelijkheidsdag in Oekraïne. De kans is groot dat Rusland dan even een statement wil maken door een aanval op een belangrijk symbool voor Oekraïne. Bijvoorbeeld een zware raketaanval op Kiev of Odessa.
  • Moeten we bang zijn voor een kernongeluk in Oekraïne? Het punt is dat de Russen zelf daar de meeste last van gaan krijgen. Immers is de wind vaak van west naar oost. Een stralingswolk gaat dus richting Rusland. Russische soldaten zijn echter nu zo wanhopig dat ze vanuit de kerncentrale beschietingen op Oekraïne uitvoeren en er hun munitie opslaan. Als Oekraïne terug gaat schieten, dan bestaat de kans wel degelijk dat er iets mis gaat. Rusland moet er haar soldaten weghalen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *