LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 21 november 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 21 november 2018

bitcoin

Voormalig bevelhebber van de NAVO Wesley Clark zie je via zijn tweets steeds bozer worden op Donald Trump. Hij is van mening dat Trump echt de verkeerde leider van de Amerikaanse strijdkrachten is. Hij maakt zich vooral zorgen omdat Trump steeds vaker Russische standpunten als Amerikaanse standpunten hanteert. Ook was Clark tegen het van troepen naar de grens met Mexico. Nutteloos en slechts een politieke stunt.
– De VS gaat Saoedi Arabië niet straffen voor de moord op de journalist. Trump is van mening dat de handel met het land belangrijker is. In feite heeft hij geen ongelijk. Saoedi Arabië veroorzaakt op dit moment de hongerdood van 80.000 kinderen in Jemen en niemand schreeuwt moord en brand. Het vermoord één afvallige journalist uit haar eigen elite en de wereld staat op haar kop.
– In Nederland zijn de gesprekken over het pensioenakkoord mislukt. Het kabinet wil niet praten over een vertraging van het oplopen van de pensioenleeftijd met de gemiddelde levensverwachting. Dat laatste betwijfel ik echter. Naar mijn idee is de levensverwachting al aan het dalen, maar zijn het slechts berekeningsspelletjes die net doen alsof de gemiddelde levensverwachting nog altijd stijgt.
– Pas schuldig als je veroordeeld bent… Bij Renault en Nissan topman Ghosn lijkt het wel alsof hij al veroordeeld is voor de rechtszaak begonnen is. De beschuldigingen zullen wel voor een rechtbank bewezen moeten worden.
– Het witwasschandaal van Danske Bank heeft nu ook Deutsche Bank bereikt. Die laatste heeft tot wel 150 miljard euro aan transacties uitgevoerd die verbonden waren aan de verdachte transacties van Danske Bank.
– De koers van Bitcoin is verder gedaald en bereikte al het 4000 euro niveau. Een 30% verlies in één week tijd. In de nieuwsbrief van vandaag mijn mening hierover.

bitcoin, crypto
– De olieprijs is de laatste tijd ook zwak, ondanks alle berichten over een productieverlaging van Saoedi Arabië. Het punt is dat niemand de Saoedi’s op hun woord wil geloven. Hun bluf is dus mislukt.
– De beurzen in de VS en Azië zijn tussen de 1% en 2% lager.
– Trump heeft schriftelijk antwoord gegeven op de vragen van Mueller. Het is te hopen voor hem dat zijn advocaten het laatste woord er over hadden. Zo niet, dan heeft hij zijn eigen veroordeling ingeleverd, want zijn antwoorden zullen tegen de al gevonden bewijzen gehouden gaan worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *