LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 21 juni 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 21 juni 2021

  • Komt er nu een 10 tot 20% correctie aan? De kans is aanwezig nu werkelijk alle sectoren afgelopen vrijdag een daling lieten zien. Beleggers wilden niets meer hebben. Ook in het Verre Oosten vanochtend stevige dalingen. Tokio stond op een gegeven moment 4% lager.
  • De elektriciteit netbeheerders in Nederland hebben heel bewust ingezet op een bepaald systeem, terwijl ze wisten dat de frequentie waarmee het systeem werkt nog weer een keer geveild gaat worden. Verkrijgen ze die frequentie niet, dan moeten er 4 miljoen slimme meters vervangen gaan worden.
  • De Apple Daily, de laatste ‘onafhankelijke’ krant in Hong Kong zal mogelijk deze week voor het laatst verschijnen. De autoriteiten hebben de eigenaar opgepakt en beslag op de bankrekening gelegd. De afspraken met Groot-Brittanië zijn nu vrijwel allemaal een wassen neus gebleken. China is niet te vertrouwen.
  • De Corona crisis in Brazilië is nu op haar hoogtepunt. Er zijn 2.000 doden per dag te betreuren en er zijn nu al meer dan 500.000 mensen overleden. In heel Zuid Amerika overleden afgelopen week 31.000 mensen aan Covid.
  • KPN heeft in Nederland nu drie miljoen mensen op glasvezel aangesloten.
  • Prosus maakte 28,8 miljard dollar aan omzet en behaalde daarmee 4,9 miljard dollar winst.
  • Arcadis gaat voor de gemeente Den Haag een hitteplan maken. Dit plan moet voorkomen dat kwetsbare groepen tijdens enorme warmte periodes te veel in de (gezondheid)problemen komen. Ik ben heel benieuwd voor welke insteek ze kiezen. Immers kan je met het aanpakken van de openbare ruimte al veel verkoeling creëren. Bomen in de straat scheelt al heel veel.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *